Sony真無線豆豆 WF-1000XM4 (14)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
呢度講 XM3 得唔得
戴得耐個罩勁臭有冇得搞
有得換
上Amazon睇
會唔會等到岀AirPod pro 2都未有貨嫁?
落左訂又冇得退!
應該唔會
ap pro2影都未見
6月29係福仁訂 上個禮拜問鋪 佢話唔知幾時先有 仲問我退唔退
退左又重新排隊 唔退又唔知幾時有
唔知點解 app2 咁耐都未有聲氣
其實佢求其出乜啲果粉都狗衝架啦
連福仁都唔confirm
唔會再中伏了
只供參考: 7月Sony旺角門市訂的第二批貨,訂單顯示大概會在8月中或更後可以取貨。

Sony門市及網上訂單,出貨貨源不同,門市可取時,網上訂單未必可取,反之亦然。

參考其他師兄的言論,近期的訂單大概在9月後, 推斷為第三批貨。

在現時缺貨的情況下時,建議還是在sony門市或Sony網上訂。

近期訂都係寫 2nd batch
一係就2nd batch 超大貨
一係就暗中放你落3rd batch
見佢首批貨都咁少,唔覺佢2nd會多。如果佢近期都寫2nd,我會話佢伏味濃。btw如果佢真係有大貨就好了
如果首批貨少反而覺得第2批大貨先正常WO
可能佢首批少量走左AIR先
又或者首批有D小問題CA 照走左先
利申:做呢行9估
7月14號大型街鋪訂咗 希望8月尾有貨收到
s21ultra用LDAC 用左成個月都無乜事
換左1 iii,一放部機落褲袋就斷到呀媽都唔認得,跟住我行路步伐黎斷

要點樣整先無事
校最佳品質
Online store 訂單可以點睇自己係咪2nd batch?
而家係咪得Sony Store 先有得試戴?定疫情原因,唔比試?
可以試
你用邊間集運?
已經撚想再等 想直接係美馬買 係咪完全一樣係爭行貨保養?
Online Store好似淨係得個大概出貨時間,冇得睇係咪2nd。
冇保養爭啲喎。上網見又話電問題,又話update 會卡住
App2
戴得耐耳仔有印
Buy and ship
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞