Sony真無線豆豆 WF-1000XM4 (14)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
用tap n go唔使去
Sony 唔知係咪唔支援apple pay or google play 俾唔到錢
你試左?
買左xm4
利申 有airpods pro
唔係咁ON9呀嘛
就係咁on9
用TNG 買咁得2000蚊係咪都唔可以online 買?

見佢寫【Sony Store, Online】不可以,顧客只能使用單一支付方式於網上交易

定係會畀你入多張卡?
真咩? 上次我去旺角sony store都係用google pay畀
Online應該唔得
store就分到兩段俾錢
但岩岩我去買就唔得
咁唔知了 咁可能tap n go自己垃圾掛
唉,真係倒米
你點同佢講?
我話訂 已經問定我係咪銷費券俾
之後問我用邊樣 我話用tap n go
之後開nfc拍機就decline payment

我話用tap n go佢已經講明之前有人用都唔得
你直接話google pay咪得囉
佢唔係揀左tap n go收 而唔係揀經google pay master咁好笑呀
喺store訂咗了
黑色最快都要九月
銀色sales話會快啲
Btw都見到唔少中年人呢個價位買1iii#:
直接當master同google pay contactless咁收應該冇問題架喎
我估啲職員唔識搞
應該係啦
誠哥買應該最底 如果唔介意用大陸apps同銀聯既話
豐澤銀聯 滿2000-50+云閃付-50+ 云閃付2290x5%
我介意
誠哥買應該最底 如果唔介意用大陸apps同銀聯既話
豐澤銀聯 滿2000-50+閃付-50+ 閃付2290x5%
我介意

云你老母
佢有冇得揀 fps 個個 code呀
有就唔駛煩啦
幾時有貨?
我係友和訂左,tap & go連落銀聯雲閃付再比有得-$150,不過支那野自己衡量用唔用
tap&go自己server垃圾,頭先係7仔買少少野都過唔到數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞