Sony真無線豆豆 WF-1000XM4 (14)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
呢個好大機會再要推遲
google下新聞9月未有都唔出奇
我落左單寫預計星期三到倉
有興留tg傾?
WH-xm4同WF-xm4係咪差唔多?
如果唔介意headphone,WH買唔買得過?
降噪、音色:wh ≥ wf
舒適度:depends
輕便性:wf > wh
Thanks
熱撚到仆街
other than that 無任何弱點,耳牛無論隔音,續航,晶片供電上限(影響anc同藍牙強度rssi),多設備連結,單元大小等都比tws有先天優勢
等到人都躁
尋日去旺角 想買,即時做會員,話可以有分當90蚊洗, 點知畀錢嘅時候話即時做會員要14日後先生效先加到分, 今時今日仲有啲咁戇鳩嘅事情會發生。
而家預訂係咪太遲
唔會 我都係琴日先訂
聽日去訂先,希望tap&go生性
梗係上網自己搞最好啦
WH-XM4淨係support bt5.0, WF-XM4 support 5.2,遲啲可能可以upgrade上LE Audio

WF-XM4粒MT2822S其實係support多設備連結,不過Sony冇用到

最後WH-XM4最大嘅缺點係對比XM3冇乜進步,如果你想玩耳牛不如1000頭買WH-XM3
Lc3打唔過ldac,唔覺得bluetooth 5.2係咩優勢,事實上對headphone黎講藍牙版本不如藍牙強度來得重要,而sony啲性格比唔比你upgrade都成問題,xperia 1仔就係例子
去旺角專門店 即場scans qr code 上網自己搞, 但係 職員 話要兩個禮拜後買先可以加分.
有冇用咁嘅師兄

呢隻耳機whatsapp錄唔錄到音或者語音識別

之前用開過啲錄唔到音
要拎起手機對住個咪先得
唔訂有排應該都買唔到
唔似短期有現貨賣
尋日訂要幾耐先有貨呀
佢話8月尾9月頭
等到佛誕
聖誕好喇
啱啱豐澤落咗訂,個sales話要等2-4個月tap and go仍然decline transfer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞