香港人冷漠看河南水患 前政協委員:港人「哀莫大於心死」

230 回覆
903 Like 6 Dislike
到香港人需要人幫嘅時候,所謂嘅「同胞」去咗邊,成班支那反骨仔,唔飲水思源,雪中送炭唔特止,香港人有難仲要再踩多幾腳
走得太前
四川熊貓潮文
都話國家搞得掂
唔好造謠
痴線我日日都笑醒喎。。

熱烈地彈琴熱烈地唱

[bouncern][bouncern][369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n][bouncern][bouncern]
[bouncern][bouncern]熱烈地彈琴熱烈地唱 [bouncern] [bouncern]
[bouncern][bouncern] #assn# [bangheadn] [sosad3n] [sosad2n] [3n] [sosad2n] [sosad3n] [bangheadn] #assn# [bouncern] [bouncern]
[bouncern] [bouncern][369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [369n] [bouncern][bouncern]

lm 熱烈地彈琴熱烈地唱lm
lm lm [fuck2]lm lm [fuck2]lm lm [fuck2]lm lmlm
lm lm lm lm lm

#hohosk# #hoho2sk# #hohosk# #hoho2sk# #hohosk# #hoho2sk# #hohosk#

最後換來2003年沙士病毒
每日150種族清洗
自己嘅母語被替代
不斷嘅冷嘲熱諷
仲有班大陸佬混入警隊打人
世界第二大經濟体, 脫貧攻堅戰全面勝利, 重要捐錢我驚畀人睇唔起
狗咬呂洞賓不識好人心
食碗麵反碗底
唔止兩三年既事
Dream bear呢類言論其實先係引到人紅/藍轉黃嘅文宣
可惜黃圈唔識玩呢啲
四個字就可以表達晒咁大段嘢啦

今天的我
自由亞洲電台係受美帝直接指使資助,專門從事反華宣傳,刻意抹黑、醜化中華民族偉大的復興夢,用惡毒、別有用心嘅態度攻擊人民政府嘅領導,反華勢力所謂嘅水災、地鐵事故、隧道事故全屬造謠,係假新聞
自從坐監後都講人話
不過其實都反映咗藍屍有利益時就會出賣香港人
冇利益可圖先會講人話,一切源於自私自利
當年個個星期身體力行上東莞捐錢捐錢
依家巴撚閉洗鳩我依d 港燦幫咩
你見中共係大公文匯出咁多本來係黃但係原來黃圈內部好多人血饅頭所以而家變做藍果啲新聞就知應該點玩
你如果想影響人 一定要同人搵到啲共識先可以令人聽自己想講嘅嘢
上面根本冇事
D 黑媒係度做假新聞姐
國家咁強大14億人
我相信水災只係影響一小撮人
返工緊要啲
痴線
無災無禍何來賑災
係咪收左外國勢力錢 意圖潑祖國污水
無德賤老吳志森係youtube屌香港人落井下石
條友永遠唔講當日支那水災旱災, 香港人捐的錢多過各國總和
死咁少人邊到有水患,扮咩可憐,再造謠拉9你
國家咁強大,邊到要小漁村幫呀!
黨百周年呀,少少問題,一定搞得掂啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞