有無人有聽bump of chicken

562 回覆
30 Like 3 Dislike
我自己最鍾意 HAPPY
陪住我成長 每次唔開心訓唔著就聽

每年生日都聽

每年生日都聽

unhappy都會聽
https://drive.google.com/file/d/0B0gx5r3Qdq3PWWlYZ05lYkFCcFU/view?usp=sharing

冇人講? 定係個個都有自己收埋j
有冇人清d嘅version
宇宙飛行士之手紙聽親都起雞皮 我最愛
睇血界戰線果陣覺得首主題曲幾正,之後就開始聽 bump of chicken

其中一首 ft初音嘅歌好正
https://drive.google.com/file/d/0B0gx5r3Qdq3PWWlYZ05lYkFCcFU/view?usp=sharing

我有d舊live 有興趣可以share比你
但無字幕

我有d舊live 有興趣可以share比你
但無字幕

有興趣呀
btw邊場 我都有d舊嘅
睇血界戰線果陣覺得首主題曲幾正,之後就開始聽 bump of chicken

其中一首 ft初音嘅歌好正

https://youtu.be/whdFuBF1EA8
ray正呀
轉路線都係好事黎既
轉路線都係好事黎既

但係fujikun話唱嘅都係差唔多嘅野
轉路線都係好事黎既

話唱既心態冇變
覺得aria同answer好正

Cosmonauts 幾時香港itunes上架
轉路線都係好事黎既

但你覺唔覺佢歌詞寫少左自己野
轉路線都係好事黎既

話唱既心態冇變

去amazon買隻碟啦
轉路線都係好事黎既

但你覺唔覺佢歌詞寫少左自己野

咁講又真係喎
轉路線都係好事黎既

話唱既心態冇變

去amazon買隻碟啦

想返工路上聽
我睇雜誌,佢話自己係出完cosmonauts 之後有9個月寫極(歌詞)都唔岩心水
心情極lost,之後受到三月的獅子鼓勵
所以後來先同佢有咁多tie up
轉路線都係好事黎既

話唱既心態冇變

去amazon買隻碟啦

想返工路上聽

買隻返嚟變做flac
我睇雜誌,佢話自己係出完cosmonauts 之後有9個月寫極(歌詞)都唔岩心水

原來係咁
我冇買雜誌睇 真係好多野都唔知

原來係咁

聽聞電視space shower同雜誌講既野係一樣
可以搵搵睇下有冇

原來係咁

聽聞電視space shower同雜誌講既野係一樣
可以搵搵睇下有冇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞