有無人有聽bump of chicken

562 回覆
30 Like 3 Dislike
之前個post推唔到 呢度再傾
bump雞fans
但好少聽新歌
COSMONAUT 正到爆

weather reporter
bump雞fans
但好少聽新歌

巴打你聽過flame vein 未
留名
聽過一兩首
幾鍾意天体觀測

weather reporter

COSMONAUT我鍾意透明飛行船喎
bump雞fans
但好少聽新歌

Glass no Blues同battlecry都好鬼正
聽過一兩首
幾鍾意天体觀測

首本名曲
btw同碟我推薦stage of the ground同title of mine
bump雞fans
但好少聽新歌

搵下黎聽先,轉左曲風之後好少聽

最鍾意係jupiter同ユグドラシル哩2隻album
聽極唔厭
bump雞fans
但好少聽新歌

聽極唔厭

自膠 原來battle cry都係舊歌
睇英文唔識認
聽過カルマ 同 Hello, World
bump雞fans
但好少聽新歌

聽極唔厭

自膠 原來battle cry都係舊歌
睇英文唔識認

聽過カルマ 同 Hello, World

カルマ正呀
https://youtu.be/-qDB8vBZNfA
K真係咁多首最感動
https://youtu.be/Zc4CUCzrhbo

有無人有哩個live全場
以前有放左係hd到但個hd壞左
依家搵唔返dl
https://youtu.be/Zc4CUCzrhbo

有無人有哩個live全場
以前有放左係hd到但個hd壞左
依家搵唔返dl

我有優酷低清版 要唔要
有聽下咁
有聽下咁

有無聽過東京x歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞