有無人有聽bump of chicken

562 回覆
30 Like 3 Dislike
官網同chama嘅twitter up咗段1分鐘嘅merry christmas live版片段

ig都有
佢地ig都有啲j圖

chama成日都up片引人去佢地演唱會

同推

大家係唔係每隻cd都有買咖?

我係新fsns 由butterflies開始買
要買返晒d舊碟先得

巴打你介唔介意個盒殘

我有多隻orbital period
但買嗰陣出面個紙盒已經殘殘地

如果唔介意可以送俾你
唔想浪費左隻碟

唔係香港
btw點解會多咗盒嘅 巴打買咗盒殘嘅之後自己再買多盒?

sad

唔係啊 係之前好細個唔係好識上網買野

見到買開間網店黎黎去去都無orbital

但我真係好鍾意隻碟就去左買二手

之後有朋友去日本但唔知我已經買左又帶左隻返黎送俾我
所以就多左隻

如果其他巴絲唔介意二手+殘盒都可以出聲
最重要係隻咁好嘅碟唔想浪費

有冇人接收 冇嘅我想要
orbital period好似有本書仔
同推

大家係唔係每隻cd都有買咖?

我係新fsns 由butterflies開始買
要買返晒d舊碟先得

巴打你介唔介意個盒殘

我有多隻orbital period
但買嗰陣出面個紙盒已經殘殘地

如果唔介意可以送俾你
唔想浪費左隻碟

唔係香港
btw點解會多咗盒嘅 巴打買咗盒殘嘅之後自己再買多盒?

sad

唔係啊 係之前好細個唔係好識上網買野

見到買開間網店黎黎去去都無orbital

但我真係好鍾意隻碟就去左買二手

之後有朋友去日本但唔知我已經買左又帶左隻返黎送俾我
所以就多左隻

如果其他巴絲唔介意二手+殘盒都可以出聲
最重要係隻咁好嘅碟唔想浪費

有冇人接收 冇嘅我想要

本野好正

一陣影相上黎睇下巴打你mind唔mind
天體觀測

打太鼓先識

有冇人接收 冇嘅我想要

巴打無問題嘅留tg

有冇人接收 冇嘅我想要

巴打無問題嘅留tg

最衰唔識睇日文 唔係就正

有冇人接收 冇嘅我想要

巴打無問題嘅留tg

唔好玩喇師兄廿四小時mon post咩

呢兩日有啲忙 今晚再tg你

有冇人接收 冇嘅我想要

巴打無問題嘅留tg

唔好玩喇師兄廿四小時mon post咩

呢兩日有啲忙 今晚再tg你

哦冇 見過咗一日都冇應
我認我係心急咗d嘅
orbital period 送左出去喇
多謝個post幫佢搵到新主人
聽哂喇
呢隻係我暫時為止最鐘意既album
本書d公仔好得意
BTW,再次多謝大佬
聽哂喇
本書d公仔好得意
BTW,再次多謝大佬

有冇聽埋secret track
ビリーブ♪ 俺お前、ビリーブ♪
佢地啲secret 全部都好得意
聽哂喇
本書d公仔好得意
BTW,再次多謝大佬

有冇聽埋secret track
ビリーブ♪ 俺お前、ビリーブ♪
佢地啲secret 全部都好得意

係 隻隻碟有咁滯
佢d secret track好似首首都係成隊有份唱
全部都好歡樂
Hi 我番黎啦
今次live 好似唔會賣bluray 剩係喺會場賣
其實而家有無咩streaming可以聽到bump
sailing day
見到佢放咗喺官網
可能同goods 一樣遲啲有得上網買?
應該無
可能要用返日本嘅apple music
而家有得賣啦 但係好似冇得寄去外國
今次live 好似唔會賣bluray 剩係喺會場賣
見到佢放咗喺官網
可能同goods 一樣遲啲有得上網買?
而家有得賣啦 但係好似冇得寄去外國

update: 買唔到都好彩down到
下次再出 希望買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞