[多圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

193 回覆
59 Like 92 Dislike
識agnes,同一間中學
識佢個ex
佢拍住拖都單獨同成堆男仔去旅行之後分左手

姓吳嗰個? 我見佢地ig仲有對方既相以為未散

個男嘅ig del晒同佢相啦

細佬同學 話條女係勁鐘意條仔 都一齊左幾耐下 有冇多d野爆下

三個字 姣婆遇著脂粉客
利申聽返嚟

屌明明係個男既仆街偷食唔止一次
識佢個ex
佢拍住拖都單獨同成堆男仔去旅行之後分左手

姓吳嗰個? 我見佢地ig仲有對方既相以為未散

個男嘅ig del晒同佢相啦

細佬同學 話條女係勁鐘意條仔 都一齊左幾耐下 有冇多d野爆下

三個字 姣婆遇著脂粉客
利申聽返嚟

屌明明係個男既仆街偷食唔止一次

當年佢做大O組媽已經同宜家呢個男朋友一齊
成日一開會就兩個一齊唔見影 隔一陣就會兩個一齊係女方間房行出黎 係入面鎖晒門做啲咩自己諗啦

唔係散左咩

講緊佢做組媽個陣呀
條仔ig delete晒條女嘅相 但仲有follow條女
條女ig 仲有同條仔啲相 但unfollow咗條仔

即係點

即係點

條仔賤格囉 又想繼續J人 但又唔想其他女誤會自己拍緊拖
條女就係分左手唔想再知條仔既消息 ig仲有相其實就冇咩野既 雖然分左手 但事實上係曾經同佢拍過拖 咁del唔del相仲重要嗎?

一句講哂 條仔同佢班friend一樣都係咁賤格 一樣咁鐘意玩女

屌我識佢一個fd 又係一腳踏兩船

即係點

條女就係分左手唔想再知條仔既消息 ig仲有相其實就冇咩野既 雖然分左手 但事實上係曾經同佢拍過拖 咁del唔del相仲重要嗎?

一句講哂 條仔同佢班friend一樣都係咁賤格 一樣咁鐘意玩女

Detail

即係點

愛錯郎真係好慘

即係點

Detail

佢朋友都散左喇,之前有拖埋條女同吳生去沙灘

即係點

條仔出名on9, 話自己沙地阿伯mix, con day俾上莊串到應一應,問佢沙地人聽唔聽得明廣東話。全個faculty 都笑9佢又癈又中意出位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞