[多圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

193 回覆
59 Like 92 Dislike
當你見過佢真人或者未p之前嘅原圖之後
你會對佢嘅幻想全部破滅
之前同佢同hall 第一次見到佢冇化妝個樣 真心屌出聲 心諗何方妖孽日光日白有條死屍係度行 到人地話我知先知原來係佢 真人個樣同條腰同手臂完全同ig係兩回事 點解佢可以p到自己個樣變撚左型而完全冇羞恥之心

Hall 6 定 hall 1呀你
雞好樣衰嘅雞

一野拉低佢
當你見過佢真人或者未p之前嘅原圖之後
你會對佢嘅幻想全部破滅
之前同佢同hall 第一次見到佢冇化妝個樣 真心屌出聲 心諗何方妖孽日光日白有條死屍係度行 到人地話我知先知原來係佢 真人個樣同條腰同手臂完全同ig係兩回事 點解佢可以p到自己個樣變撚左型而完全冇羞恥之心

Hall 6 定 hall 1呀你

上年summer住hall 6
俗不可耐

左邊幾正

左邊幾正

左邊條女之前喺化妝post間接宣傳自己個ig
岩岩睇果陣心諗咁似city 大O個組媽,點知原來真係
可能佢係冇用ig既小毒撚
同學
法官大人

之前曲線宣傳果個咪po 呢張相果個絲打

More

More

之前呢位絲打響pkjenn no.6/化妝品post被踢爆想宣傳自己

而被起底張相個樣就係變幻球絲打岩先po既左邊果位女仔,即係變幻球絲打本人

Source

[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#6
https://lihkg.com/thread/240178/page/32?ref=ios
當我無講過

Anges姐做咩又自己post自己出黎 你呢個youtube channel係你同隔離條女一齊開架喎 做咩又要係到話人「 」呀
好撚彩未除褲

左邊幾正

笑撚死 老是常出現 係咪真係咁想上位呀 ?依家連youtube partner都擺上枱呀

左邊幾正

笑撚死 老是常出現 係咪真係咁想上位呀 ?依家連youtube partner都擺上枱呀

P到甘都j,連登仔見到到波就狗沖,希望大家真係鐘意用美極啦
(利申識真人)

甘你老母
P到甘都j,連登仔見到到波就狗沖,希望大家真係鐘意用美極啦
(利申識真人)

甘你老母

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞