[多圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

193 回覆
59 Like 92 Dislike
真樣唔算豬閪啦 係天橋底賓妹啫

左邊幾正

左邊條女之前喺化妝post間接宣傳自己個ig

笑撚死 老是常出現 係咪真係咁想上位呀 ?依家連youtube partner都擺上枱呀

嘩!人前做partner, 人後擺人上枱!?
呢個女人好恐怖

好似仲同人去緊日本旅行
Agnesltyx姐咁想上位 做乜今次又唔曲線自爆自己ig username

屌 呢度都見到佢
條女究竟有幾想上位呀

左邊幾正

笑撚死 老是常出現 係咪真係咁想上位呀 ?依家連youtube partner都擺上枱呀

呢個女人好恐怖

好似仲同人去緊日本旅行
Agnesltyx姐咁想上位 做乜今次又唔曲線自爆自己ig username

屌 呢度都見到佢
條女究竟有幾想上位呀

人哋instagram話忍受唔到俾人攻擊呀

左邊幾正

呢個女人好恐怖

好似仲同人去緊日本旅行

屌 呢度都見到佢
條女究竟有幾想上位呀

係咪講佢最新個張Ig

呢個女人好恐怖

好似仲同人去緊日本旅行

屌 呢度都見到佢
條女究竟有幾想上位呀

係咪講佢最新個張Ig

屌你老母個agnes個樣豬撚到
咁醜又想出名好難唔比人攻擊wo
識佢個ex
佢拍住拖都單獨同成堆男仔去旅行之後分左手

姓吳嗰個? 我見佢地ig仲有對方既相以為未散

個男嘅ig del晒同佢相啦

細佬同學 話條女係勁鐘意條仔 都一齊左幾耐下 有冇多d野爆下
無波先著到呢d衫
識佢個ex
佢拍住拖都單獨同成堆男仔去旅行之後分左手

姓吳嗰個? 我見佢地ig仲有對方既相以為未散

個男嘅ig del晒同佢相啦

細佬同學 話條女係勁鐘意條仔 都一齊左幾耐下 有冇多d野爆下

三個字 姣婆遇著脂粉客
利申聽返嚟

左邊幾正

呢個女人好恐怖

好似仲同人去緊日本旅行

登j.ttxy陰公 戴眼識人啦,比左邊條機心女出賣當傻西咁舞都唔知

btw 變幻球真係好戇鳩,唔記得自己之前比人踢爆起底,係人都知個acc係你黎啦agnes姐 ,仲用返同一個acc擺自己個partner上枱 為上位不惜一切
之前上堂都覺得佢幾靚啊
有肉地 唔算肥啊

利申:絲打

左邊幾正

呢個女人好恐怖

好似仲同人去緊日本旅行

登j.ttxy陰公 戴眼識人啦,比左邊條機心女出賣當傻西咁舞都唔知

btw 變幻球真係好戇鳩,唔記得自己之前比人踢爆起底,係人都知個acc係你黎啦agnes姐 ,仲用返同一個acc擺自己個partner上枱 為上位不惜一切

J.tt 好似仲有like佢張新相喎
Pish

左邊幾正

呢個女人好恐怖

好似仲同人去緊日本旅行

有d 女人真係好恐怖

恐怖得黎戇鳩
今年好多依隻
好樣衰
屌,有得屌唔通你唔屌
佢開返ig了
個 Agnes 仲要特登cap張自己睇落靚啲嘅相
一睇佢Ig啲相豬撚到
睇黎agnes姐好想岀位喎!淘followers淘得咁明顯
當年佢做大O組媽已經同宜家呢個男朋友一齊
成日一開會就兩個一齊唔見影 隔一陣就會兩個一齊係女方間房行出黎 係入面鎖晒門做啲咩自己諗啦

嘩屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞