峻瀅旁邊起公屋

244 回覆
501 Like 11 Dislike
峻瀅唔係日出康城同意
峻瀅其實都係康城站附近 < 講緊呢樣啫
如果附近有公屋你話有冇影響其實都點都有影響
如果你覺得距離遠冇影響你當我冇講過(笑)
我反而鍾意有公屋喺隔離因為有商場配套(但係你話有冇影響樓價可能都有)
如果有間公屋企啫我隔離嘅話我淨係會擔心樓㗎反而唔會擔心附近啲人嘅質素
將南都起公屋唔緊要
下,將軍澳有公屋你就當好嘢

康城有你就當衰嘢
起公屋,會唔會樓價唔升架

繁忙時間地鐵站,掛3分鐘隊出閘。仲要未入哂伙。

起埋公屋,真係多廢老,出閘5分鐘
我講有關係(唔係講好定壞)
唔會有如果商家仆街是基本
工業區得data centre 同tvb, 以前有蘋果,有咩咁烏煙瘴氣?你以為幾十年前個啲工業邨?

如果距離20 分鐘路程公屋都算康城隔離, 距離2分鐘既海濱就唔計?
亦都有二十蚊海南雞飯,一元件煎讓三寶,十五蚊二送燒味飯呢類唔會賺盡,當開心做既商販,只不過稀有商販物種遮。
你自己#218先話係衰嘢

一句康城係原罪咪得囉
徵用被5個墳墓所佔用的土地
回應#1 topic only (好同壞)
個人兩睇(如果無影響樓價me ok)(公屋有民生配套)

我認為峻瀅勉強叫康城區(自己睇美聯中原)
Thats it
隔離起咩香港樓價都係會升架啦
何況成20mins路程
小弟住左三十年公屋
我話你知樓價受影響就係因為啲人
師兄依家住落覺得好唔好住
我有啲擔心朝頭早返工六點幾時段van仔會唔會好疏走唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞