有線:國安署拘捕「言語治療師總工會」五成員

952 回覆
73 Like 1095 Dislike
你唔好再用依啲論點

你答到點解唔比人推未姐
講到口臭
有人篤灰?咁都拉
搞到你間公司冧檔就得,好似appply daily咁
你其實有冇用過 twitter?有冇外國 friend?
你連續兩次答非所問,唔知想點

既然你覺得記錄有用,咁咪即係代表如果有外國人知完之後會記錄低係等於有用

唔通香港人 back up 好撚有用,外國人 back up 就冇用?

定係你要外國人直接出手犧牲地幫埋你抗爭,直接上街咁先叫有用?

你一時又話知咗冇用,一時又話知完唔改變先冇用,咁到底係知完冇用,定知完唔改變先冇用?????

你話班外國人係知香港咩情況,咁究竟係咩情況?2019年嘅情況?2020年頭肺炎嘅請客?依家呢?啱啱我已經講過大把外國人係會問緊香港肺炎之後係咪已經冇抗爭、政府係咩情況。

如果你有上 twitter,如果你有少少留意應該都會知,咁你點肯定佢哋知完之後就會好似你咁講完全唔做嘢?

定你要佢哋拍低自己做過啲乜同你講?係咪件事依家仲未見成效就等於冇用?係咪佢哋聽日就要幫你咁先叫有用?

細心啲睇人論點,唔好得個放負然後唔知駁緊啲乜啦
據了解,涉及的繪本包括「羊村守衛者」、「羊村十二勇士」及「羊村清道夫」,當中有描述十二隻羊被大灰狼迫害,坐船離開羊村,但被捉回狼村囚禁。故事最後問,如果你是羊,會否用盡辦法拯救十二位勇士。繪本中的羊,姓名及年齡都跟偷越邊境案十二港人相同。
咁都唔得
香港係中共眼中係未平定嘅地方

一定係比國內更高壓
好撚煩你地 你地覺得有用咪做囉 理鳩得人點講咩
你無理據就係到嘈喧巴閉屌人推Twitter依樣個樣

唔係無理取鬧就係情緒管理有問題

就好似問你點解唔吸得大麻
你就話無阻你吸

Explain?
咁你理鳩得人點駁
佢地就係唔想俾新一代睇到事件真相
方便佢地係學校洗腦
社會倒退 乎合國情
好癲
又凍結資產
咪撚理鳩佢啦
痴鳩根
本讀物入面就已經講緊搵其他村莊幫手

條友呢d時候打擊自己人士氣都唔知想點係咩居心
push
而家就係同你講,俾人強姦要好好享受呀香港人,機遇黎架
明月掛在天,清光照大地。
明在天,清在地。反清復明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞