有線:國安署拘捕「言語治療師總工會」五成員

952 回覆
73 Like 1095 Dislike
之前咪有反國安法罷工公投
但結果係會員唔想罷/棄權多
就快倪匡都拉
onl9
美國出左聲明未呢
我冇話唔駛俾人知,我冇講過唔需要記錄呢啲事
我只係話推爆冇撚用,同人講多幾次CCP係仆街都係一樣

因為知佢仆街唔係重點,重點係知完做咩
停留喺知有咩用?依家個情況一直都係外國人知佢仆街,然後沒有然後

你哋就假二元講到你唔推係咪代表你唔想其他人知?咁咪同你講,班外國人係知香港咩情況囉?

你哋搞返清楚個前設得唔得?

停留喺知有咩用?依家個情況一直都係外國人知佢仆街,然後沒有然後

你哋就假二元講到你唔推係咪代表你唔想其他人知?咁咪同你講,班外國人係知香港咩情況囉?

你哋搞返清楚個前設得唔得?
真係垃圾割渣黎
一時一樣, 無人格無標準, 準則睇心情
又係拉鳩香港人出氣
正仆街
咁你推呢件事會令佢班鬼少啲tiktok?
你唔係要直接同佢解釋點解唔用tiktok? 得見唔到關連喺邊喎?

其實到底點解唔比人推爆??

你係睇唔到定係諗唔到理由

想問下到底推twitter做錯左啲咩?

外國人知點解唔推得

侵侵啲Twitter新聞都會賣 點解啲人會推?
大家一齊推高個view佢
講故事比小朋友聽
你一直係到解釋推完無用

但係無講過點解唔比推

推完無用好正常應該咁講 推個個或多或少都唔覺得有用
但係唔係因為無用而唔比人推架嘛
你咁執著係到做乜鳩
自己Google下啦…
係㗎呢個世界好多嘢未必影響到你但你可以理可以批評

調返轉影響到你都可以唔撚理,港豬如是
咁我講有咩關係?

有人食屎 我唔可以話食屎唔健康?
得 你可以繼續食㗎,我屌食屎係弱智
你大可以繼續食,有衝突?
屌就叫唔俾推?
我屌食屎唔健康,唔代表我唔俾你食屎喎?

我有公權力去阻鳩你食咩?
咁講食屎唔健康有理由

但係你一啲理由都唔比人 剩係喺到屌屌屌屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞