放緊AL 老細wts叫你做野 你會點處理

132 回覆
1606 Like 24 Dislike
凌晨3點屙夜尿先heahea地覆一句
睇咩事

普通野 唔急野 咪覆

放緊假

緊要野 冇你唔得 咪做

利:

試過AL 緊但係老闆要求同客開會team個陣要在場
我心諗mute咪算,條友叫我講解埋 同個客溝通埋 再根據個客想改善既位 即刻諗合唔合理 做唔做到
有咩suggestion ,開撚左3個鐘 然後email 返公司講有咩改善位 畫幾張圖 又冇2個鐘

嬲嬲地私team 老闆:當我今日消假啦 我搵日補返AL

老闆:聽日啦 聽日冇會開 應該唔洗搵你 我轉頭sd email比呀邊個 你照放啦

我:多謝老細
唔理佢就得
得,當接job咁做.
屌你老母臭閪放個AL都比人罵,我屌你老母依加我係高層?d野無左我其他人唔識做?屌你老母臭閪自己有手有腳唔做推哂d野比你做,煩撚住哂,係都要係WhatsApp 搵人利用員工責任心。知唔知咩叫AL,你咁唔中意比我放你咪唔好撚比,係要係人放假時搵人我屌你老閪就黎比佢搞到有焦慮症
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞