點解膠攝仲未死!人地講真話就del 人comment?

118 回覆
77 Like 11 Dislike
你班賤種奸狼市場部部忠誠廢物打手咁勤力收幾多錢一個post呀?

你哋上次開post話所有相機得EOS R5同R6做到戴口罩下EYE AF,再抹黑老屈其他牌子相機做唔到啵,咁嗰個post你班奸狼犬又收咗幾多錢呀?

哎呀!不過你哋柒咗,俾我哋成班巴打貼咗Nikon同Sony同P記都做嘅片屌柒你哋大大巴刮撚到啪啪聲嚮後,成班敗走縮返你老母狗閪入面之嘛

個post究竟收咗幾多錢啫?奸狼犬
定係因為柒咗俾你哋市場部經理倒扣返啲狗糧呀
癲狗

夠鐘食藥
呢條柒頭係奸狼犬嚟,係canon市場部忠誠廢物打手嚟,佢哋上次夠屈除咗canon外,其他牌子相機做唔到戴口罩eye af啦,仲係度扮正義扮持平?

仲使撚同佢客氣咩,直接屌佢老母啦!

人唔笑
狗都吠
你呢件奸狼市場部忠誠廢物打手扮正義扮持平,想騎劫連登仔扮代表?
更加人唔笑狗都吠啦狗閪賤種
星際3樓嗰間幾好
靚皮繩都係400
最記得係一億萬像素
Kaho 教書架
點會淨係接下job 咁簡單
同埋kaho 真係有料
佢有料又點?佢哋而家得罪咗canon市場部,成班市場部忠誠廢物奸狼犬而家追撚佢嚟係咁咬係咁噬
就算真係有料
但將 D 料收埋怕蝕底
冇 show 到出黎就幾多料都冇用
原來咁多故事
你留意下,咬得好落力好恆嗰幾件係canon post啲撚屌嚟
西門町小伯母
尹光頭仔
樓主
噤你都信佢
噤講佢咪sony markting

kaho 有冇料就唔知啦
點解? 因為重來唔見佢出相

唔好話canon 呀
佢地日日J 既背照cmos sony
連新個部ZVE10 都借唔到返黎試
連暴力都有片做試機片
三個傻仔只可以係press con 渣下部機
讀下ppt
佢地夠日日J sony 背照啦
唔見sony buy 佢地

有料? 係就拍條認認真真既片比人睇
唔係既話同毒撚話自己好靚仔
係d 女唔明白自己有咩分別
唔駛借啦 press con 個到咁黑 咁大風 仲唔係一個完美極端場景試機
你哋老屈同抹黑其他品牌子做唔到戴口罩下用EYE AF呀冚家剷奸狼犬,你哋仲要係未試過就咁扭曲同鳩吹呀臭契弟,我一擺Sony同Nikon做到嘅片出嚟,你班撚屌賤種即刻屈我打手呀屌你老母,咁我係Sony打手定Nikon打手呀?狗閪奸狼犬
你條撚屌開Post吹雞即刻你哋canon post啲奸狼犬群犬而上百犬吠聲去咬膠攝,咁有組織性,你班狗閪仲唔係canon市場部班忠誠廢物?

你班奸狼犬同膠攝有私怨就咪扮正義同持平同打住仁義之師旗號煽動連登仔做你哋免費打手去咬膠攝

因為從你哋為咗抬高EOS R5嚟老屈其他口牌相機做唔到戴口罩下EYE AF事件就知你哋成班都係賤種狗閪嚟

你班賤種最撚無撚資格,奸狼市場部忠誠廢物
肥佬去肥花真係一個正確決定
老實講佢拍野都係老老套套 冇乜剪接特效
但起碼認認真真 會做資料
係一個認真既記者 唔會膠攝伍蛇咁 乜都吹一輪
有dcfever team人幫佢 就配合得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞