點解膠攝仲未死!人地講真話就del 人comment?

118 回覆
77 Like 11 Dislike
有料就話可以抽下人水啫
自己又無心做,多多藉口,人地做得好過你就葡萄人,好撚心啦,個個都幾廿歲啦
唔緊要啦Kaho
你都柒開既
on99屌stephen就係膠攝fans

你訓醒未呀
咁啫係屌我老母定屌stephen 食得咁雜
教人同有料兩樣野黎
stephen啲打手咁撚低質

留返啲錢買下器材好過啦
頭先你又話三個入面睇得下既得KAHO
而家又話教人同有料兩樣野黎
屌你老母你講睇得下唔係指佢個樣呀?
喂,對下稿先啦寸人都有份稿㗎

我講緊樓上嗰個
佢地三個應該係齊到
唔知你地有Zfc玩未呢
仲唔快d 出片
期待你地認真既評測
咁點解話膠攝鳩hea就係stephen打手
一屌stephen就幾隻狗黎咬我

好難唔係打手
你留意下,主力咬你嗰兩件係canon post啲人嚟,樓主呢件奸狼犬已經係,佢哋係唔係Stephen打手就唔知,係canon市場部忠誠廢物就肯定,點解佢哋咬膠攝咬得咁撚恆?因為膠攝經常笑鳩canon貴,早一兩段片膠攝啱啱又笑鳩canon貴到仆街,潤鳩有錢人玩canon,窮人玩Sony, kaho又玩膠話揀A7C都唔揀canon R6 ,佢哋又要屌又要睇,mon住膠攝,聽完又笑鳩canon仲唔發癲咩
咪撚扮正義扮睇唔過眼啦奸狼犬

九成膠攝近幾條片抽鳩CANON,你呢班奸狼市場部忠誠廢物睇完後咬牙切齒即刻發動攻勢再拖友追住膠攝嚟咬咩,我一睇呢個post追住膠攝嚟咬咬得最狼嗰幾件發覺係Canon post啲柒頭奸狼犬嚟

之前你哋CANON Post嘅老屎忽出Post話所有相機得Canon R5同R6先做到戴住口罩eye af再屈其他牌子做唔到,又實牙實齒齒咁話試過曬A7R4同其他Sony機都做唔到

結果即刻有巴打貼咗A7R4啲片證實係做到,之後我就搵到A7SIII同ZV-1做到,我仲搵到NIKON Z5都做到
之後其他把打睇唔過眼仲搵到NIKON Z6同Z6II,Z7II,做到嘅例子,唔知Stephen係咪睇到個post都睇唔過眼,竟然連佢都試範Sony A7c都做到

我搵到SONY同Nikon成功例子幫其他牌子機平反後就一巴刮柒你班奸狼犬,點知你班奸狼市場部忠誠廢物“西門町小伯母”呢件柒頭就即刻狗衝入嚟屈我係Sony打手,你條奸狼冚家剷仲係隔離幫手玩反嘲意圖轉移視線,連“不蛇”呢件癲佬見你班狗閪奸狼市場部忠誠廢物打手咁撚仆街都睇過眼抽埋你哋一份

膠攝玩膠玩過火個個都屌得,就唯獨你呢件奸狼犬最無資格屌,你話膠攝先撩者賤,但你班奸狼狗之前咪又係先撩者賤為咗捧CANON R5再屈其他牌子相機做唔到戴口罩eye af,不過係失敗柒咗之嘛,我幫其他機平反就屈我打手,扮正義?收皮啦屌你老母
的確rf啲鏡真係有錢同有耐性等嘅人先玩得起
RF鏡貴就緊㗎啦,膠攝有時過火係抵俾人屌嘅,不過呢班奸狼臭契弟其實係因為膠攝長期笑鳩canon而追住佢哋嚟咬啫,呢班撚屌扮持平?扮正義?收皮啦,呢班臭契弟之前咪又係為咗吹棒canon R5而扭曲事實去抹黑其他牌子嘅機,點知俾我同其他巴打狙擊屌撚爆佢哋之嘛,連不了癲佬都狙擊埋一份,呢班奸狼息契弟最無撚資格屌膠攝

嗰個post我仲加咗入賣飛佛,今日本來打算拎出嚟係呢個post貼出嚟鞭鳩佢哋,發覺唔見咗,原來係件奸狼犬老屎忽自剷AC,連個post都消失咗,仲唔係身有屎
咁老實講canon r system真係貴

我都係前canon換Sony
你咁講因住班奸狼市場部忠誠廢物又屈鳩埋你係Sony打手之後再噬柒你呀
以前都會幫下口 不過好似搞事炒熱度咁 都係不了
依個post 三條傻仔都出曬黎
一講膠攝就出黎咬人
仲唔係kaho
都冇人話係stephen
你自己話人講佢
你仲唔係kaho

快d 拍片串下我地成gp 連登仔啦
唔係淆底呀
認真

其實關你撚事

又唔係屌你
噤又關你撚事?
噤你又屌人?
認左佢啦膠攝

三件廢柴係youtube 引戰
但自己就拍垃圾
噤唔想做義工
拍條片同人講拍一集promote
收幾錢啦

nikon 條片係唔係做義工呀?
唔係噤收左幾多錢呀 比我地reference 下
你下下講到人地收左錢 就唔講真話
噤你nikon 係義工定收錢呀
噤唔鐘意做義工噤你又拍?
如果收錢拍你地又講緊真話?
咁都釣到出黎
係囉,膠攝一出幾條片笑鳩你哋Canon,你班奸狼犬就即刻發動攻勢拖友叫埋canon post啲柒頭追撚住膠攝嚟咬,你仲唔係奸狼市場部班忠誠廢物

仲叫佢哋拍片串下我哋連登仔?
你邊撚柒個呀?你代表我哋成班連登仔呀?全部連登仔用垃圾奸狼㗎?你憑乜撚嘢騎劫我哋連登仔呀?

膠攝係踩親你哋奸狼市場部,你哋係應該叫佢哋拍片招呼你哋奸狼市場部先啱,唔係俾連登仔

你班狗閪賤種想拖埋成個連登落水幫你班奸狼犬同膠攝打泥漿摔角?收皮啦屌你老母

連登仲有Nikon,富士, Sony , O記同P記嘅用家,唔係淨用奸狼,亦唔係你班奸狼市場部班忠誠廢嘅免費打手

上次你班賤種為咗抬高EOS R5而抹黑其他牌子相機做唔到戴口罩EYE AF俾我哋成班人屌撚到你班賤種縮返你老母狗閪入面仲未柒夠呀?

應我啦臭契弟
咪撚話block咗我扮睇唔到呀狗閪奸狼賤種
根本就垃圾黎
本來都已經冇睇
但都係圍內發現佢on9 到del comment
之後出post 又入黎引戰

唔緊要啦 佢地d 片都愈黎愈少人睇
咪等佢地係自己個signal gp 圍爐

仆街d 講 廠搵佢拍片
映哀自己個牌子

你試諗下如果有部A1/Z9/R3 新機
佢地去"極端環境" 廁所門口拍片試機
我係mkting 一定會開心到跳起yeah

所以人地唔比機你 唔係唔想比
係睇到你地拍唔到一條正常既片
更加唔係你地"講真話"

直白講即係 廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞