[ARMY]防彈少年團BTS討論區(32)We don't need permission to dance!

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
https://youtu.be/xTgI9-cjunE
With Chris Martin之前劇透過
點解佢可以咁真摯咁有毅力去做事
練舞又比隊友次次提早幾日開始練然後又日日練多幾粒鐘
錄個跑彈都咁有恆心去上堂同練習
不過佢有時間去做鍾意嘅活動係戥佢開心
平時成日盒盒盒盒
但內心都好柔軟
佢成日都好顧身邊既人既感受
喺韓國呢啲咁看重年齡輩分既地方 佢都可以同差成五年既細佬打成一片完全無隔膜真係好難得
珍珍係天使
我都諗起佢個句努力都唔會比得上有天份而又努力嘅人
聽到個時好想俾個攬攬佢 真心唔係抽佢水個種
話佢知佢已經做得好好 大家都睇得到佢嘅進步同努力
然後有啲訪問又好鬼死鍾意問邊個跳舞最差 珍珍就會話係自己 每次見到呢啲 (或者係啲人話忙內line受歡迎過哥line) 都會心痛
不過啲細佬s就會即刻出聲話唔係個下先覺得好啲 有佢哋錫番珍哥
真心珍係天使 搞到我好鍾意珍珍
[/member]
其實我覺得珍珍係有天份架,只不過係遲咗開始
20歲先開始練舞唱歌,完全係由零開始,d舞一首難跳過一首,珍珍都克服咗仲越跳越叻,珍珍需要既係對自己更加自信,所以班弟弟其實每一次係珍珍唔自信既時候都會跳出黎鼓勵佢
所以團魂真係好重要
想問下有無hk army tg圍爐谷
大哥真係一個好努力嘅人,睇返佢嘅背景其實佢本身係會做個演員,冇乜歌舞底,由其彈啲舞都唔係易跳嗰隻,20幾歲先開始一樣新嘢其實係難過10幾歲嗰陣,嗰陣仲係一個大學生,要兼顧讀書之餘又要訓練少啲力氣精神都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞