[ARMY]防彈少年團BTS討論區(32)We don't need permission to dance!

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
又係泰亨
Cody係咪特別唔鐘意佢
俊仔今次真係唔得
連俊仔都著到咁
想像唔到平常一般人著 炒曬車咁
真係,一時好靚,一時又fashion 嘅野我真係識條鐵咩咁嘅程度

極端到咁,係咪分開兩team 人去搞
珍哥勁青春 yoongi正常地型
其實只怪我唔想欣賞
只可以欣常佢哋嘅美腿
會唔會係泰亨自己意見
爆炸頭都係佢自己想整
幾時先可以返返去mic drop個陣啲造型
嗰期造型好靚
大家好,这里是BIGHIT MUSIC。

继《Butter》获得Billboard Hot100榜单7周连冠后,《Permission to Dance》也在各位粉丝的支持下发行首周便夺得Billboard Hot100冠军。为了表达对始终共感防弹少年团的音乐、不断予以喜爱的粉丝们的感谢之情,准备了《Permission to Dance》的Remix版本。

《Permission to Dance (R&B Remix)》是一首添加了1990年代感性的歌曲,让人更集中于Vocal的极简synth音效是它的特征。

请期待另一种氛围的《Permission to Dance (R&B Remix)》。

发行日期: 2021年7月23日(周五) 下午1点(KST)

谢谢。

唔明大黑想點
出remix但又唔派台
型都唔係咁著吖
仲要7個啲衫都好唔夾
應該都係搏butter 去Grammy
PTD都係for fans,後勁帶返butter 啫

留下力水for album
好攞命
老實講
其實想知你哋army覺得彈一直billboard榜首值唔值
唔係話上榜首一次兩次
而係每次出歌都霸住成十個星期no.1
我自己就聽音樂聽得好廣泛
亦覺得bts啲歌好聽
但未高質到要一直榜首冠軍咁
咁大間公司啲stylist咁樣真係炒得
唔係將樣樣luxury item放上身就叫好睇
我想睇返mic drop 血汗淚啲衫姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞