[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(84)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
巴打真係計時錶愛好者
唯一彈係好鬼厚15mm
22萬有好多選擇啦…

靚係靚,但我自己唔覺得值22⋯⋯
22萬真係好多選擇
AP RO、VC 4500V
再唔係Calatrava、1159、Patrimony都係呢個價位
一定正過呢隻好多
可以去歐亞問、折頭都幾好、不過無貨可能要訂
IWC咪幾好 唔洗玩配貨遊戲
1159世一
呢隻幾正,如果折多,我覺得正過tudor bb chrono,不過bb chrono其實都係用bretling 機芯
congrats,不過我真係唔識欣賞,唔覺得靚,pp 都係dress watch正,只係潮流炒運動款
yup, 平款都有ham 仔intramatic
一般都有7x折左右 4萬幾入到手 抵屌
佢有月相同日期月份但pr42好似少d
Master Control 25 週年版
只出一年
你都係去 c24 食炒啦

利申 有過但賣咗
喂,呢隻堅正,咁既價有worldtime同埋最緊要係Hong Kong
BB Chrono 炒到5萬左右,Breiling應該仲有折,分分平過Tudor
睇你鐘唔鐘意個鋁圈,Breiling就斯文好多
個人會揀Tudor,Breiling 就首選Salmon
巴打手幾粗 41mm好驚都太大 iwc個lug太直
breitling隻款斯文d,玩錶帶配色應該好正

點睇呢隻,好似幾好j

利申無錢直上Datograph
FYI 15.2,貼手
建議去BT試
多謝! 我之後都想買隻calatrava, 我覺得最少要有一隻dress watch pp
又黎
我太近影、個角度太闊所以先咁姐

160mm手 個lug絕對唔出界
巴打幾錢入 我都想入番隻
我隻B03保養期內 三圈最底個圈支針歸唔返0
個位差少少
拎去原廠quote價收我八千再折返一半
點睇baume et mercier, 冇咩人討論.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞