[集中討論] ONEPIECE 海賊王 第1020話 情報

306 回覆
22 Like 4 Dislike
路飛屌打明尻
Katakuri 壓制 路飛

用下腦都知 點都係屈居路飛之下
不如另開發獨立能力 鬼氣個d 仲型啦
霸王色公廁技你d契仔粉都爭住想要
契仔fans全部都要
公唔公廁得過見聞色同勁慢嘅月步?

柒治粉酸撚到霸王色可以纏繞化都叫公廁
比bigmom啲馬仔串月步呢啲技人人都識
理得你有冇霸王色 契仔咪又係同柒治同一級
笑撚死 咪又係路飛條靚 日日發夢做主角
契仔粉J到傻左
相反契仔:四皇認證
同一級係你FF

仲有,無人話要Zoro做主角,純粹講佢有霸王色都可以觸動到你如同小粉紅嘅玻璃心
到時卓洛真係打king既話
個位巴打實激到嘔血
zoro打果d人都比山治勁,仲未計成團人得佢輸過比敵役
你話無就無牙
個個契仔粉吹奏到契仔上神枱
個個都知啦 煩到仆街

死番落去同柒治做路飛左右手啦
k同q咪又係同級 幾合兩位左右手打丫
明講暗講都出晒黎 路飛左膀右臂
柒治咁撚柒 契仔都係同佢同級
契仔粉好撚嬲 明既
又有得睇柒治迷同契仔派罵戰
嘈撚完 成班垃圾現實中都係冇長進可言
正如我撚鳩完鳩Sir都廢撚事再理佢一樣
山治未用套裝都壓住queen 黎打
其實幾勁
卓洛嚟左新世界除左凱多都未輸過...
另外個隻...
劇情內容表現唔討論啦
尾田撚山治既野個個明
但定位就如今集所講
完全證明卓山同級 激死契仔粉
抵死 同柒治同級
目前賞金仲低過柒治添
有d人以為講契仔唔好就係柒治迷
我係以正視聽 根據番證據講返個事實姐
過份吹奏卓洛太煩
仲要吹撚到主角路飛都比下去咁
成日講契仔=路飛 都cls 一個主角一個配角
一個王一個王副 差天共地啦
要講既話我似係路飛派多啦
主角光環係路飛 最強
海賊王都要輸俾海賊獵人
明哥》Q
路飛句野笑死Oh no that looked bad
利申,中立偏山治

但我覺得尾田有誤導之嫌,
我懷疑係喺人氣投票問題柒治有點高,拉返柒治佢上嚟

好老實,之前一路大家都係覺得2年後山治好似失去左光彩咁。
好似尾田真係想佢由3巨頭變搞笑廚師就算,2年後真係柒到喊。
佢既團隊貢獻真係連骨仔烏索普都不如,
尾田安排契仔開大打琵卡,俾人搶刀都一個打兩個秒左超新星基拉,待遇真係差天共地。
曾幾何時,大家都曾經對山治絕望過
我都有段時候,見到山治低調表現,都認為尾田榮一郎想草帽團個模式似紅髮團咁,有個實力拍得住佢的單王副(契仔)就算。

今集忽然間有雙翼之說,又安排佢打Q。
似係尾田榮一郎,忽然間對山治態度360度轉變。
HI尾田毒品的契粉係呢幾期間,忽然由單王副變雙翼。又唔怪得晒佢哋
利申,中立偏山治

但我覺得尾田有誤導之嫌,
我懷疑係喺人氣投票問題柒治有點高,拉返柒治佢上嚟

好老實,之前一路大家都係覺得2年後山治好似失去左光彩咁。
好似尾田真係想佢由3巨頭變搞笑廚師就算,2年後真係柒到喊。
佢既團隊貢獻真係連骨仔烏索普都不如,
尾田安排契仔開大打琵卡,俾人搶刀都一個打兩個秒左超新星基拉,待遇真係差天共地。
曾幾何時,大家都曾經對山治絕望過
我都有段時候,見到山治低調表現,都認為尾田榮一郎想草帽團個模式似紅髮團咁,有個實力拍得住佢的單王副(契仔)就算。

今集忽然間有雙翼之說,又安排佢打Q。
似係尾田榮一郎,忽然間對山治態度360度轉變。
HI尾田毒品的契粉係呢幾期間,忽然由單王副變雙翼。又唔怪得晒佢哋
補充番立場先,
我知道一直都3巨頭,
亦都樂見三巨頭成長,
雙飛我都好想睇到。

我曾經出過篇幻想文
草帽團打黑胡
山治打希留(隱形果實),卓洛打其他人用腳的。

贏左之後
山治:「說到劍法?我家的劍士比你強多了」
卓洛:「說到腳法?我家的廚子比你強多了」

兩人雖然不和,但暗地兩人互相肯定。
一定好好J
你嘅左右手同我嘅左右手理解都差有啲遠。

呢個世界除左武將,仲有文臣。你叫文臣帶兵打仗就食得屎,你叫武將去處理政務都收得皮。

山治打得柒,但佢出謀畫策,咁佢左右手嘅地位都冇人會judge 佢。但同樣對明哥幹部,一個秒殺,一個骨裂,你話戰力相同都冇人信啦。咁佢打又唔掂,又冇咩用腦位,咁比人質疑佢左右手地位都好正常。

特別你契仔係天台戰將左右手嘅要求又拉高左,山治起碼比人睇到佢左右手嘅輸出先啦。特別係智力方面。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞