【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (78) ViuTV我地要牧田派糖派到電影版出!

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
星期五晚奧運開幕實比人問
又donki又壽司郎再加mirror error,屯門市中心一定陸沉,唔去保平安
fc有買少量廣告
其實支持佢唔代表佢就要回應,啲神徒自己唔講亦唔代表傳媒同haters會放過佢,同一篇訪問都畀有心人翻炒左一次又一次啦

除左支持佢老實講根本無其他野可以做,你講到好似只要唔好公開支持,件事就唔會發酵,但事實根本唔係咁

只要佢一日喺呢個圈都預左一定要面對呢啲攻擊,趁大家而家接受程度咁高,越多人幫口出聲,佢以後因為呢一件事而受嘅攻擊反而會更少,未嘗唔係一件好事
好似Edan上次咁,不回應就可以
上次都只係一個post,應該不回應係上策
https://youtu.be/7-wAaOWD7mY

loop boss個mv
前面一鏡到底正到

牙登同jer好可愛

牙撈好charm

Jeremy做化妝師又係好正
新歌
不可愛教主廣告係神徒同教主fans club自己落㗎
viutv不嬲唔理
fans要做埋公司嗰份
viutv
aka diutv
aka deadline fighter
aka freerider
我都覺
我自己副業都算係個創作者
有人cm dm支持鼓勵嗰下係好warm嘅
即刻有返面對現實嘅勇氣
所以大家真係唔好留手,大大力去support佢地
可以係教主ig某個post留言支持
好野!!!有6m有新歌
得閒睇下佢哋派糖 使咩理咁多無聊野啊
我相信成績會好好。因為你地努力。

真係要食住個勢上
想快d睇到
等左半年
終於可以見到歌手登
好期待
可能越多支持既聲音 媒體就越難去抨擊佢
補充返,係要喺適當嘅時候用適當嘅方法去support
例如阿撈想冷處理唔回應,我地唔駛瘋狂「鼓勵」佢做自己或者叫佢唔怕認
可以轉去佢ig po或者YouTube啲mv到留言讚佢都得㗎
共勉之
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞