【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (78) ViuTV我地要牧田派糖派到電影版出!

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
何已完都係早早返祖國貢獻生命啦
留喺香港托柒咩
鍾意一個人本來就冇問題。如果真係折佢哋兩個,香港娛樂界都真係仲係冇咩進步。
其實討論都好多正面既comment
比信心佢 就算有日出櫃都會好多人支持都得家嘛
唔討論得就好似壓抑呢樣野咁
係時候聽EGO
相信教主內心夠強大
願努力又humble 嘅教主被世界溫柔以待
大叔呢隻job我諗佢地接得都預咗會比人寫呢單job本來就係有危有就有機
已經比我想像中嘅情況好某程度上係好彩牙登d直男氣場頂住咗好多比人寫嘅位
好撚嬲
其實既然人地一早都講左,又唔係秘密既野
都唔知挖出黎講做乜
撈今日成日都冇出po又冇story
好驚佢又亂諗
身份倒轉 你當上這個他
幾千位 幾千次 不講理據
挑剔錯處 誇張化 懶理每寸偏差
你會痛心嗎 會了解嗎
誰人無過犯 誰無創疤
幾多真話 幾多假話
讀咩者報咩啊
明明勁old news
我考古都睇到類似內容幾次
琴日早霸王比人狂讚乖仔有禮貌

好少藝人會咁樣比人讚

仲要係紅既藝人
好想好想睇Boss嘅live
樓上有人話推po支持佢先係正路

但係有冇諗過牙撈而家其實係唔想討論佢既感情世界?

同佢本身有冇認佢鐘意咩人冇關係?

一黎公司一早就迫佢扮鐘意女仔
(其實佢公司都戇鳩,欲蓋彌彰

就算係異性戀既藝人只要係戀情或舊聞比人爆出黎都會唔開心

何況佢而家絕對唔會想又一次面對呢啲野再+公司壓力

仲有佢同佢個ex應該仲係朋友,佢一定唔會想牽連對方又上報紙囉
我諗星期五屯門應該會出
繼續用作品說話睇到今日嘅新聞,以為返返60年代無進步過

希望公司同廣告商要對牙撈有信心
實在有好多好多人撐佢繼續支持佢!!
熱門兩個po都講緊阿撈單舊新聞
教主頂住
學阿牧咁講
呢d唔係唔見得人嘅事
亦唔係需要自己大肆宣揚嘅事

作為神徒
只想教主開心
同埋繼續做多d好作品出嚟
係架,所以最終都係要佢哋兩個自己決定,如果佢地猶豫的話cp粉係要跟著縮,因為再繼續推就到惟粉同cp粉內訌,現在fans只可以睇餸食飯

另外個考量再複雜啲就要考慮埋其他成員同佢哋嘅fans
想問番。幾個月前出E先生,youtube有無買廣告時間?
因為最近如果有搜索大叔的愛有關既影片睇的話,廣告時間多數會播不可愛教主。
大家靜靜地,冷處理唔好再發大件事就得,咁樣翻炒old news noise係有,個是否正面就真係見人見智⋯⋯
唔想AL咁大壓力,擔心佢未來出席活動會有顧慮
俾記者圍毆咁款問問題點算
我只想教主愉快享受舞台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞