封閉用戶不能超過2000個, 請整理一下?

159 回覆
152 Like 39 Dislike
跟本19年後到依家變到翻天覆地你都可以話冇變, 究緊係你跟本唔care 定仲沉醉緊以前?
非黑即白,講到我認為連登係學術平台? 但都唔會係你口中既只係玩膠論壇, 呢幾年連登既作用加上一直以黎同路人巨大流通度跟本係事實,成為控制輿論目標又有幾天方夜譚?
加上我講左只係block 0.5 pr 跟本冇反你所謂玩膠既一群,我又點樣騎劫呢度? 除非你覺得得5毛pr既存在係ok 啦
你堅持呢度冇5毛pr 我係唔會講得過你,亦好難明點解你嬲到咁。除左粗口,人身攻擊同icon 你仲剩低d 咩呢?
笑到仆街好明顯樓主係lunch哥啲fd嚟
佢哋偶像係叻哥
跟本19年後到依家變到翻天覆地你都可以話冇變, 究緊係你跟本唔care 定仲沉醉緊以前?

你條智障仔真係無恥狗黎 靠塞字落人嘴屈鳩人然後接住用自己屈出黎既根據黎講
非黑即白,講到我認為連登係學術平台? 

笑柒緊你都唔撚明? 唔怪得你認為5毛pr係存在同討論區講公信力? 訓撚醒未?
但都唔會係你口中既只係玩膠論壇,

定位同只係 分撚清未? 塞撚完字屈撚夠未?
 呢幾年連登既作用加上一直以黎同路人巨大流通度跟本係事實,成為控制輿論目標又有幾天方夜譚?

口口聲聲話係要降低討論區公信力 依家又spin成控制輿論目標 原來兩回事一樣咖? 柒撚到
降低公開既匿名平台既公信力 同匿名平台講公信力 食撚左幾多粉先諗得出呢個point? 平台特質同乜柒作用有乜關係呀? 智障仔
你寫文會落LIHKG做citation咖? 乜原來一個討論區咁撚有公信力咖本來?

同埋呢 開口埋口作用作用 究竟乜柒作用? 會唔會睇得自己太高呀 再乜撚加上一直以黎同路人巨大流通度根本係事實
事實就比根據啦屌你老母把柒嘴淨係識噴屁
加上我講左只係block 0.5 pr 跟本冇反你所謂玩膠既一群,我又點樣騎劫呢度?

問題咪在於玩膠既你就做真心戇鳩仔當5毛pr囉 聰明仔 問題所在都唔撚get 自己既世界夠開心 就上面輕輕一句恥笑都唔撚get就知乜料啦
你堅持呢度冇5毛pr 我係唔會講得過你,亦好難明點解你嬲到咁。除左粗口,人身攻擊同icon 你仲剩低d 咩呢?

仲剩低你條賤種答唔撚到既一堆問題呀 智障仔
幾段字全部恥笑緊你條柒頭 你可以理解成嬲 我真係嬲你老母生隻柒頭靠屈既無恥狗獻世 整臭人地keyboard呀

仲有呀 又話 但5毛不嬲都係代號。 熟路既連登用戶都唔會用呢個思路去諗。
但又係咁5毛pr連住用 咁5毛係乜柒代號呀
覺得代表同一樣野既要連續兩個名詞去形容咖?
你會叫老豆做呀爸老豆咖? 定係冇 所以冇呢種sense

根本上開登既就會將所有留言當笑話 而完全唔會認真
全部玩笑 冇沉浸開呢種網絡文化而真心既 咪變曬口中既網軍囉
好意思乜撚熟路既連登用戶
你班死蝗蟲就扮撚曬熟路 就輕輕一個反諷唔撚get 露撚曬底
柒咖嘛
依家知啲5毛pr點出黎啦 你班自信撚自覺熟識登既網路文化但實際上做曬真心柒頭 自己幻想出黎咖嘛

幫全家執骨未呀 死剩種
反而我好少因為 5 毛而 block
好大部份係啲人一日出十幾個膠 post
又或者每次 reply 都係同一張貼圖(動物台應該會知我講邊個)
樓豬條傻閪應該真係執緊
唔該
覆樓上啦柒頭 覆我有閪用咩
唔啱聽嘅一係block,一係扮睇唔到
我都爆左2000好耐
成日見到癌屍賤種五毛狗都無得Block

泛登模範會員
佢以為自己好撚醒
樓主block左我未
一直都係講緊block 5毛 pr ,成班發哂茅出衝出黎屌
仲幻想緊成班人玩膠姐 無事無事 幾時玩膠變左扮5毛pr? 比人入侵都咁都可以當見唔到 可悲到
吓 支持班狗果d 賤種都唔block得?
一直都係講緊block 5毛 pr ,成班發哂茅出衝出黎屌
仲幻想緊成班人玩膠姐 無事無事 幾時玩膠變左扮5毛pr? 比人入侵都咁都可以當見唔到 可悲到
問題係你地口中所謂嘅五毛同pr往往係單純唔認同你地所以變左五毛 pr。你可以選擇唔去睇,但希望你多一個選項係你有機會係錯咁解姐
吓 支持班狗果d 賤種都唔block得?
唔認同你等於支持班狗?做乜鳩

我就係講緊有班癌屍係po度講支持班狗喎
梳,我應該分開覆
屌你老母,喺香港出job ad請人都講得出
就算真係block 5毛
你block成2000件本身都on99啦
少少唔啱心水就block block block block block
咁都覺得自己完全冇問題

你都識講成班人屌你 唔通真係成班針對你呢件陌生人咩
永遠覺得係人地問題
佢地就會講, 玩膠姐, 玩唔起上咩連登, 呢度係咁架啦 連登唔適合你, 單機啦
根本兩樣唔同既野, 夾硬將5毛PR溝落假膠到, 再去屌提出問題既人
訓醒未呀,兩年喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞