封閉用戶不能超過2000個, 請整理一下?

159 回覆
152 Like 39 Dislike
我標準淨係block 明顯0.5 pr, 完全冇論點帶風果種 永遠都係某d po一堆連住咁出黎
連登用戶講緊20~30萬, 0.5PR點只 1%咁少?
咁喺你嘅定義入面,何謂五毛?何謂PR?
幫佢答埋:講野唔啱自己心水
on9 仔 block埋我啦,唔想響我d留言見到你
樓豬名言:咁嬲做咩? 踩親你咩?
做咩姐你 我唔會block 你,你亦都唔會影響到我block 0.5 pr 既標準
不如你block 我啦,你人生都會舒服d
都係嗰句
當一個飯40蚊
每個post 5毫
出80個post先食得一餐飯
45秒出一個post時薪先40
現實啲啦 5毛5毛 戇鳩鳩
佢本身個人都on9
唔關佢覺唔覺得人地係五毛事
你單機
你個point好似好有道理,但5毛不嬲都係代號。
熟路既連登用戶都唔會用呢個思路去諗。
同埋你係平衡時空定點 竟然可以覺得呢度好乾淨冇網軍入侵 唔係好明你咩心態
有冇我
你比少少論點好嗎?成個post入面你除左咐和同人身攻擊,仲有d 咩令我可以同你討論?
屌你老母臭閪上登唔玩膠上城市論壇玩?
成班cctoy蝗蟲淹沒玩膠呢啲一貫以來登嘅反諷文化
有網軍咪比證據囉 戇撚鳩鳩上個網都冇獨立思考乜柒都認真唔啱聽就網軍
jobsdb有冇請人?定勞工處搵?咩keyword點apply?
咁撚多網軍嘅話一定係好好搵啦話 仲唔撚爭住入行?
冇job ad啲網軍憑空變咖?
我冇諗住要同你討論sorry
沈旭輝:香港政府的4800萬港元國際公關工程,原來未開始已結束
https://lih.kg/2614958
延伸閱讀 就連攞正標書既都冇撚做野
控制輿論會放上枱面做? 當個平台冇左公信力仲有咩用? 你係太天真定點?冇獨立思考果個會唔會係你? 唔明你點解咁大情緒, 語氣同粗口唔會令你講既野增加說服力
見到你呢啲懶醒戇鳩仔咪屌 要握個手打招呼先牙?
你條傻閪係咪搞錯咗啲乜 喺匿名論壇講公信力?你條柒撚思想咁撚精奇特撚別有說服力喇 沈迷陰謀論 柒撚濛濛
想測試下我有冇被block
隨便鬧,我唔需要同你泥漿摔角
19年後連登有冇作用全香港都知, 依家變左你口中既匿名玩膠論壇? 連登有5毛pr 變左陰謀論?
可以好似你咁同自已講呢幾年咩都冇發生過一切正常?
Testing試下樓主有冇扑到我先
可以好似你咁同自已講呢幾年咩都冇發生過一切正常?

死傻閪冇野駁到就走黎塞字落人嘴靠屈 食你老母啲閪屎啦垃圾柒狗
19年後連登有冇作用全香港都知,依家變左你口中既匿名玩膠論壇? 

就係你呢挺賤種走黎騎劫登一貫既文化
乜撚變乜撚分翻個先後啦屌你老母柒鳩小學雞
蝗蟲咁大舉踐踏本來既網絡文化 同中國人黎香港個情況一撚樣
要講pr咪就係你呢類賤種走黎劣化個社群囉 屌你老母食屎狗
不過講網絡討論區根本上既特質 同乜撚野作用有關係?
匿名玩膠論壇呢樣就係登既定位
當呢到比學者學術交流定新聞行家發布新聞既平台呀? 連登日報? 傻鳩仔
降低公開既匿名平台既公信力 同匿名平台講公信力 食撚左幾多粉先諗得出呢個point? 平台特質同乜柒作用有乜關係呀? 智障仔
你寫文會落LIHKG做citation咖? 乜原來一個討論區咁撚有公信力咖本來?
連登有5毛pr 變左陰謀論?

5毛pr呢啲咁既偽命題 咪就係用黎分智商囉
係有證據證明定唔岩聽靠你班智障仔自己做法官屈多既 心照啦 垃圾屎

我逐個point屌撚柒你 你乜柒都冇應過 明眼人都知咩事啦
你自己撲去泥潭屈我同你玩泥漿? 你有應過任何野?
賤種仔凳你老豆老母可憐陀住隻爛屎咁多個月
定係早左瀨出黎個腦生少左?

覆我死全家呀 屌你老母浪費我時間 屌柒你仲整臭我keyboard呀
賤種狗 祝你呢啲網絡cancer做浮屍 該死既唔死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞