封閉用戶不能超過2000個, 請整理一下?

159 回覆
152 Like 39 Dislike
上年果陣已經爆左2000個
太撚多mk 5毛 pr
樓主有啲型幫你推下等你遲啲可以扑三十萬個user
樓豬勁威但好似冇哂位block我
On9當自己好醒
開新Acc 再卜過
有冇list參詳下
當你block到上限 係咪開始要考慮下有問題嘅係自己
呢度質疑佢嗰啲應該都block曬
逆我者死
好想知佢現實世界點生存
我block 親都係明顯風向撚, 意見唔同有道理我會skip.
只可以話 99.9% user 都冇我咁得閒會逐個block囉
冇呀
搵人幫手寫個外掛
幫你一鍵block哂全世界
你咪屌囉,你依D我唔會block嫁, 我既標準唔會比你影響
但5毛 pr 好多係事實, 咁大反應係咪踩親你?
唔洗講依D野, 0.5 pr 泛濫係事實, 我知道自己標準
你唔信0.5 pr真係咁多咩?
你講咩都唔會hurt到我, 我亦都唔會block你依D,
開po到依家我有嘈過咩? 所以唔明你話咩網上唔夠人嘈
亦唔知點解你做咩咁興奮
我知道自己block人標準 - 0.5 pr
事實就係連登5毛pr 多到泛濫, 你唔信有人咁有心機逐個block姐, 講完
算吧啦 我相信我同你爭論多兩句你就會話埋我係五毛pr 架啦
我直頭覺得 PR 係偽命題
每次講點樣標示5毛同PR,就一定極多人衝出嚟反對、叫人當埋佢係五毛,事實連登點只2000隻五毛同PR,你估80億國安費拎晒去按摩咩
將連登變成自己最大既回聲室
不斷confirm自己現有既睇法/biases
樓主應該係嗰啲完全自我中心,乜都要跟佢意思,少少唔啱聽都接受唔到嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞