(劇透+解析) 從全裸監督2,細數日本AV業界變化。

197 回覆
483 Like 7 Dislike

我勁中意呢套野,AV 就睇得多,但背後係點真係唔知,同埋村西透個種執著好令人著迷。

不過佢本身對性有純粹既追求,去到最後變左一個純生意佬,好感慨,都似我地每一個人
高質post, 讚!!
睇哂成套
覺得最後呀敏死得好慘

村西係第一季既自信同創新係吸引
但去到第2季中段,買完衛星衰左仲要發哂癲
就覺佢既結局應該要同呀敏調轉先岩
八木超撚正
你有一劍既影子
唔係 潤滑黎
山田老師露點 ban
你唔提都唔知原來係mihiro
講起出張相部屋
想問沖田杏梨有冇拍過
之前見過張gif似係佢但揾唔到
thx
睇av細細個開始,了解由樓主呢個post開始
出張相部屋個劇本出既時候,沖田已經引退咗

所以應該係佢以前拍過既類似題材
唔怪得之揾唔到
小弟想問下乜依家啲片唔係大部份都係假精,真係仲需要一日射幾次?
lm
可以用真精既話照計都唔會用假精,但係好多時射精既timing好難話嚟就嚟,假精係用嚟不時之需,我估計未到搞唔掂都唔會用假精

所以男優喺體力上依然有一定既要求
咁個啲見面4秒即合體都係假?我見有啲女優會西面,有啲會喊!?
無碼個到
好明奈緒子點解咁嬲
因為第一季佢想從良 但係敏偷左佢拍個條母帶 搞到佢最後都係要拍返AV 當時村西透因為咁同敏反面
然後第二季到村西透做返一樣嘅野 仲要講到自己冇錯咁 真係會心死

同埋奈緒子同三田村道別個到
覺得三田村好慘
同埋欖欖球喊埋一份 同三田村真係好兄弟嚟
mihiro!!!仲以為會白頭到老
呢類企劃都係安排好既劇本但啲細節位對白唔會太detail,由得男優同女優自由發揮,演出嚟會逼真啲

但我睇既時候都會呃自己唔係可以睇得開心啲

俾個例子你,好似呢套SSNI-209咁,橋本既偷拍企劃:

套片出咗之後橋本去台灣嗰時,有記者問佢真定假,佢自己都話係半真半假

揾唔返篇訪問,但可以睇下劍大既講法:

http://avno1.playno1.com/portal.php?mod=view&aid=27190#.YPZi8yTEklQ

所以睇AV有時係要呃下自己,先睇得夠投入
飯島愛唔係自殺死?定我搞錯咗?
好似後尾證實死因係肺炎,但當時新聞我都記得係報自殺
手機響鈴來劉明
留名
現實村西透人生入面係咪真係有呀敏呢個人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞