[認真][限巴打]女性朋友俾你屌 你屌唔屌?

287 回覆
1430 Like 162 Dislike
件事唔應該係咁睇,

試諗下你地同人傾計,如果你問個朋友有無睇開波,佢話有,咁睇波就係你地既共同話題,如果你話無,咁唔緊要,但係佢就以後都唔會主動同你提起足球既野,因為知道你無興趣

同樣道理,應用返係而家個例子,你扑,就大家多個共同興趣,了解對方多d,唔仆,就以後尷尷尬尬,因為大家無咩話題傾/無其他野要搵對方

利申:健談
睇識左幾耐
感情有幾深
如果對佢有小小好感都會屌
但如果係純友誼加識左好耐就唔會
唔想破壞段友誼

識一年同識五年
無手尾喎 對方唔會有hard feelings

一年唔算耐
起碼3年
講緊既係一路以黎都當佢係朋友
完全無諗過要同佢做愈越朋友既野
就算佢無hard feelings但自己都過唔到自己嗰關 亦唔想破壞純朋友呢種關係

但如果嗰個係有好感又識唔耐(e.g.一兩年)
咁就緊係屌

男女真係有純友誼咩
行為上既純友誼就話簡單啫 心理上都decent既真心有?

我唔知其他人
我有個好好既女仔frd,佢係靚身材好果d
所以勁多仔追,但我第一眼到依家都一d唔想同佢一齊加唔想屌佢
就算佢係我面前除衫搞硬我我都一定推開佢
因為真係只想做朋友,完全冇異性感覺

利申,各自都有男女朋友

唔知巴打講真定吹水 如果真係咁做你朋友一定好安心
冇女果陣試過
件事唔應該係咁睇,

試諗下你地同人傾計,如果你問個朋友有無睇開波,佢話有,咁睇波就係你地既共同話題,如果你話無,咁唔緊要,但係佢就以後都唔會主動同你提起足球既野,因為知道你無興趣

同樣道理,應用返係而家個例子,你扑,就大家多個共同興趣,了解對方多d,唔仆,就以後尷尷尬尬,因為大家無咩話題傾/無其他野要搵對方

既然大家除左扑野之外就無話題
我諗哩個so called朋友都無存在必要
睇識左幾耐
感情有幾深
唔想破壞段友誼

識一年同識五年

一年唔算耐
起碼3年
就算佢無hard feelings但自己都過唔到自己嗰關 亦唔想破壞純朋友呢種關係

咁就緊係屌

男女真係有純友誼咩

真心有
當fd zone左既時候
你真係無想掂佢既意慾

都係既
咁巴打點睇 識好耐都覺得fuckable
不了 遲啲話後悔點算
件事唔應該係咁睇,

未必既,假設有時候你會成個腦都係睇波,咁你果段時間咪淨係想搵個人傾波經囉

當然啦,你話有女朋友之類就另計
件事唔應該係咁睇,

未必既,假設有時候你會成個腦都係睇波,咁你果段時間咪淨係想搵個人傾波經囉

當然啦,你話有女朋友之類就另計

嗰啲酒肉朋友周圍都搵到人取締
而咁容易取代到既 我認為唔算係朋友
所以同佢扑野無咩問題 ?
我始終都係覺得有啲位怪怪地 又講唔出係乜
雙方願意?
有食一定食撚左先~
以前錯過左好幾個機會諗返都覺得可惜
睇識左幾耐
感情有幾深
唔想破壞段友誼

識一年同識五年

一年唔算耐
起碼3年

咁就緊係屌

男女真係有純友誼咩

我唔知其他人

利申,各自都有男女朋友

其實當你frd zone左個人真係就冇當異定同性
更何況,扑真係情侶先做
咁既然唔係情侶就唔好
情人可以搵,但朋友隨時一世,少左個,一世人入面就冇左個快樂,幾唔抵
唔屌,世上無無手尾嘅西,除咗畀錢叫嘅雞。
睇識左幾耐
感情有幾深
唔想破壞段友誼

識一年同識五年

一年唔算耐
起碼3年

咁就緊係屌

男女真係有純友誼咩

我唔知其他人

利申,各自都有男女朋友

其實當你frd zone左個人真係就冇當異定同性
更何況,扑真係情侶先做
咁既然唔係情侶就唔好
情人可以搵,但朋友隨時一世,少左個,一世人入面就冇左個快樂,幾唔抵

啱阿 凡事留一線日後好相見
扑過真係日後唔洗見
所以拍拖高風險高回報啦
就係因為大家都有適當既距離 一世既機會先大過做情人
你都係想我地講屌姐
你都係想我地講屌姐

我想大家誠實
好難忍
大大力
後生時一定會屌左先, 有食唔食罪大惡極. 但當你年紀越大識到而又 keep 到 朋友越來越少你就會開始唔用下半身思考。 有 d 野做左返唔到轉頭, 我唔信屌完大家可以當無事做到返朋友。 何況女人同你上得床點都有d 愛, 男人老狗有須要我寧願叫G 好過一買一賣無感情負擔! 後生玩過就算到左某過階段再呃蝦條堅扑街, 何況個女性朋友突然會同你上床一係佢呃你埋單 一係佢感情受挫搵你做代替品! 得到個人得唔到個心是否大家所願?
LM
後生時一定會屌左先, 有食唔食罪大惡極. 但當你年紀越大識到而又 keep 到 朋友越來越少你就會開始唔用下半身思考。 有 d 野做左返唔到轉頭, 我唔信屌完大家可以當無事做到返朋友。 何況女人同你上得床點都有d 愛, 男人老狗有須要我寧願叫G 好過一買一賣無感情負擔! 後生玩過就算到左某過階段再呃蝦條堅扑街, 何況個女性朋友突然會同你上床一係佢呃你埋單 一係佢感情受挫搵你做代替品! 得到個人得唔到個心是否大家所願?

駁唔到
( Show Blocked User - 我是工具人 )

5p行開啦屌你老母

駁唔到

比你食左又如何拍左拖後, 佢EX 療下佢咪掉低你返EX 到眼見依d 例子唔少

情侶會走 剛失戀的你哭乾眼淚
前來自首 寂寞因此牽我手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞