[認真][限巴打]女性朋友俾你屌 你屌唔屌?

287 回覆
1430 Like 162 Dislike
曾經差啲就扑咗
係細佬隔住條褲扯到行曬嘅時候
諗起一扑就無咗個朋友
最後無扑, 重係朋友

老實講, 你當佢係朋友的話無咩可能無手尾跟囉
樓豬上得連登問,條女個閪都攤到凍哂,仲邊有得你屌?
試過同女性朋友同床都忍住無食到
果陣佢攬住我但我覺得真係好friend食完就無得做friend
最後無食到都係做唔番正常朋友

好撚後悔無食到

我好似識你

如有雷同
唔好相認
曾經差啲就扑咗
係細佬隔住條褲扯到行曬嘅時候
諗起一扑就無咗個朋友
最後無扑, 重係朋友

老實講, 你當佢係朋友的話無咩可能無手尾跟囉

個case同巴打好似
老實有d異性朋友識耐左根本唔會唸同佢會搞野,如果真係既話都幾嘔心
如果你朋友既單身 多數有手尾跟
真正無手尾既得有穩定有錢男友 出黎搵食or 後生仲讀緊書
試過屌

亦都試過冇屌

雖然兩件事發生喺唔同年紀,
唔同狀況,
但都好認同上面一位巴打所講,屌唔屌都係做唔返朋友,

男人同女人諗野係完全兩個方式,
你當佢係朋友你唔會想屌佢,
佢比得你屌,就唔係淨係想同你做朋友,

(雖然我都有見過極端案例,
有一條女成班fd 子都屌過,仲會keep 住果個圈子成日成班出黎玩 )
屌!
睇樣
梗係唔屌
大把手尾跟啦
有女更加唔應該屌
試過屌

亦都試過冇屌

雖然兩件事發生喺唔同年紀,
唔同狀況,
但都好認同上面一位巴打所講,屌唔屌都係做唔返朋友,

男人同女人諗野係完全兩個方式,
你當佢係朋友你唔會想屌佢,
佢比得你屌,就唔係淨係想同你做朋友,

(雖然我都有見過極端案例,
有一條女成班fd 子都屌過,仲會keep 住果個圈子成日成班出黎玩 )

終於有巴打明我果句"屌唔屌都係冇朋友做"既意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞