[認真][限巴打]女性朋友俾你屌 你屌唔屌?

287 回覆
1430 Like 162 Dislike
如果對方有男朋友呢?仲會唔會落手?
試下咁分析下

如果你真係當個女仔係朋友, 你唔會屌
首先屌完係一定做唔返朋友, 人愈大愈少真心朋友呀
第2你唔會想見到自己既朋友仆街, 除非你係一個仆街

當個女仔係普通朋友唔熟, 屌唔屌就要考慮下列因素;
1)樣
2)身材
3)手尾
樣同身材真係好死, 假設你成世都只係試過豬排咁樣同身材只需要一般就夠做
最煩既係之後既手尾呀巴打....
假設你圈子細, 你唔應該屌, 因為會全個圈子都知你之後想溝女/仔或者食女/仔就會好似開左hard mode咁
假設你有男/女朋友, 你唔應該屌, 因為貪一時之快感之後輸得可能仲多
假設你唔熟條女, 佢識咩人你知唔知?可能佢識你條女?佢條仔知道左你會唔會gg?
假設你一般熟, 你點知佢咩料子?有無病?
如果以上既假設都考慮過唔會有問題 我答你, 屌!
但如果唔係就唔好搞我...

其實就唔係話道唔道德撚
好似投資一樣, 風險同回報成唔成正比啫
利申: 以上所講既假設係真人真事

有男朋友仲正

有男朋友仲正

有成功感?假設一直當對方純朋友呢?都可能會落手?

有男朋友仲正

背德感
點解落唔到手?
痴線
哩個post毒到有味
有個女仔frd想屌好耐

有男朋友仲正

背德感
點解落唔到手?

因為一直當對方純朋友,會覺得對個女仔唔住

有男朋友仲正

背德感
點解落唔到手?

佢送上門,你唔食就真係對唔住自己
一定屌
唔屌 因為身邊冇靚女朋友

有男朋友仲正

背德感
點解落唔到手?

但會有feel咩

有男朋友仲正

背德感
點解落唔到手?

但會有feel咩

睇下靚唔靚
唔靚當然冇FEEL

有男朋友仲正

背德感
點解落唔到手?

但會有feel咩

睇下靚唔靚
唔靚當然冇FEEL

其實正正常常咁 點會屌唔落
除非你話個fd係送都唔屌個d
黎緊同個女仔fd兩個去旅行
諗緊到時點撩佢搞野
屌咗傷感情喎,真係屌?

唔屌仲傷呀ching
唔屌
屌到佢驚
唔屌 我有女朋友啦
唔會,因為怕無左個好朋友
黎緊同個女仔fd兩個去旅行
諗緊到時點撩佢搞野

做你朋友真係慘 日日俾人意淫
兵都算啦 朋友都咁
要睇下熟唔熟同佢本身正唔正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞