三國志 · 戰略版 (33)- Four Seasons 新玩法!

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
睇你思路係乜
操 賈 程 配技啱係可以季頭玩到季尾 開荒又唔差
操 司馬 郝 升級損兵難 同埋一定要玩藤甲先勁 避開346同大DODO 就無解
想玩多隊騎可以淵 郭 睇有冇遼
s3玩藤甲=玩鳩自己

虎衛盾應該拍得住甘太程
打6地戰損都仲係500-1000

司馬盾隻曹仁我諗要放自癒先夠回
咪傻啦
346後期冇力 同埋大DODO比較少人玩
多數玩權太魯 法弓
同埋s3崛起嘅34呂以後都係主流
要贏34呂只有藤甲司馬同埋快過佢速嘅34呂
同埋蜀槍 + 普通弓都比藤甲打死 點會玩鳩自己

自己諗下如果將刮骨轉做撫卹軍民
加呢套嘅兵書 會有幾好打先
你打多兩場都知邊個有火啦
同埋全部槍都俾你恰
騎只輸魏法騎
即係見到白馬弓+普通騎 就避 其他都可以撞埋去
轉89坦到唔洗講
係打地戰損大 呢隊打仗用
話時話 有冇200服既 BRO C
清,呢隊應該裝陷陣定滕甲,菜雞應該有唇槍舌戰
我個服人人都預備定一隊火隊用黎燒藤甲識玩就係咁玩
就黎練左三隊盾
牛絲4隊盾,你燒邊隊
-桃園盾,
-三勢法正,
-司馬滕甲,
-1兵骨仔
上季已經好多人槍/盾隊裝火技陰鳩藤甲
陷陣比較穩啲
梗係燒藤甲啦
4隊壘埋通常都用斯巴達試下先
點樣陰 你硬撞上去?
定係食調動/打大仗
就算一人一套火弓又點
你前期練火弓都要打仗
前期佢一定發育不良
司馬本來就係2/3隊練
你打仗避唔到火弓咩? 槍帶火技
今季s3係天槍同青州兵 點會帶火技?
根本你諗太多
只要避白馬346就已經冇解
因為346裝白馬陸遜大約94%開1技
見到白馬多數346 即避就贏
咪玩啦 我打咗成百萬戰功啦
用開司馬盾的人就會明
我們都是不怕火燒的real man
根本識避就唔會俾火燒
槍帶火技 槍都係蜀槍為主
蜀國高智有邊個 其他帶火技咪又係哂一招技
咪就係講緊放槍/盾帶火技,引藤甲撞埋去
唔知你果個服d人點玩控兵點,上季S2滿紅藤甲都見唔少,大多數都係穿2隊就收左皮控兵好緊要

藤甲個問題係傻都知弱點係乜
S2槍隊,單單一個陸遜單傷火技,
係燒唔死有挖骨/華陀既滕甲
就算轟落去都係55波

S3郝昭要等巴打報一報個數字回幾多先
郝昭+整裝待發 可唔可以回到10000?
S3玩法同s2一樣咁玩嚟做乜
控兵能力點會弱 s3槍帶火技我睇下
連蜀智弓s3都收埋皮
真心點會藤甲s3驚
S3就係得346可以打司馬藤
咩引人撞埋去 當人傻咩
同埋根本唔會出現呢個情況
一人手持最少兩隊
同埋滿技藤甲司 即係有3/4隊
點會俾你恰到? 一係刮骨一係撫卹軍民
加埋郝死撚回血
其他5招 暫避 士別 用武 鋒矢都係必帶 陷陣同藤一定係揀藤嚟打34呂
我只能夠講我果個服已經無乜人玩藤甲個個都識防,你識避人地都係識避

重點係藤甲人地一望就知係乜弱點,其他隊你唔用斯巴達撞都未必知係乜
btw有曹操練魏法騎仲好
幾多服 唔識玩就唔識玩
識控兵唔會出現呢個情況
根本唔會有隊槍係帶火技
即係趙雲帶住招熯天?
咁佢打基本國家隊都俾人屌打啦
司馬藤用嚟打34呂同蜀槍都夠砌
練隊先攻必中嚟打法騎咪得
清,第三人用曹仁/于吉/張角/夏侯/孫堅/田豐/賈/郭嘉?
冇曹操劉備入隊,但想增下傷抽水
冇魯肅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞