Mirror 同黎明fans爆罵戰

559 回覆
591 Like 20 Dislike

新人時已經囉全年銷量冠軍
對既係張學友劉德華
唔囉獎樂壇時四大演唱會開得最多

交捧
最撚鐘意呢句
班傻閪鏡粉可以無視食富臨老麥匯豐同美心有份既公司

再講大陸仔唔要既偶像最啱你班傻撚小黃人當神拜
全鳩部都五毛
其實人地係自己專頁叫人請姐又無真係迫人一定要請
正如藍屍係港人港地叫武統我地又日日走去同佢嘈咩
都唔明兩邊咁認真做乜 笑下咪算
佢地加埋一齊 依家出道應該都係天堂鳥之流
呢度五毛論壇嚟架走啦你
早就賣撚晒飛
多謝巴打賜教
企開d啦,屌你老母
佢地賣廣告你就會幫襯?冇獨立思考能力?
唔係罵戰 係鏡粉單方面被屌
咁睇 都係個條柒小編 戇鳩惹禍 搞事炸喎
成班死乸閪同人講係本土香港文化笑撚死人
呢幾隻天王參加造星應該五十強止步
以前連登 咪屌左好耐 偽韓 泡狗既
呢家Mirror 完全走哂 泡狗路線 無人屌今天的我
冇睇杜講過?
人地去日本餐廳唔撚識睇日文係點叫架?
屌你成本餐牌叫架
獨立思考就唔會俾錢迷到俾錢租船買廣告啦

https://m.hkgolden.com/thread/1522348/page/7

高登年代 方大同謝安琪fans開拖鬧戰,因為903 d獎比左方大同
真心講唔計語言問題,方大同年年金曲獎入圍,華語樂壇最top 之一
完爆謝安琪林家謙juno柏豪之流
佢班FANS真係覺得比得上四大天王
吓 我無認同過佢地嘅行為喎
呢啲睇人地意願無得迫
叫我收皮做乜
咩叫有時… live10次 有5-6次走 係時時
比比鳥咪又係話佢唔撚識唱歌 鳩捧
單丸迅 打後 得Gem 新人時期 叫識唱
音準咁基本都搞成咁 一咩線
Mirror 係idol 唔撚係歌手
兩樣嘢分得好開
等同你講 “Black Pink 唱歌同IU 都係一線”
笑撚死人咩 盲fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞