Mirror 同黎明fans爆罵戰

559 回覆
591 Like 20 Dislike
吓 叫人交棒咁等同叫人退休
你邊度見我認同呢樣先

我只係話啲人成日攞以前黎比好無謂
之後又踩下新人咁啫
韓國IDOL有好多都係睇黎明 張國榮大㗎
我都係果句
你MIRROR要達到黎明果種程度
好9難.佢唔單止音樂.連演戲都係影帝
連世界杯都係搵佢唱亞洲區
你真係以為四大天王真係流
佢真係幾十年前已經衝咗出亞洲
入咗個post睇
成件事 好似呢個page admin無啦啦講想睇mirror
同埋得佢一條友同黎明fans鬧交咋喎
個標題講到好似兩批fans互鬧咁
應該四個是旦一個都夠ko mirror12個加埋
《衝鋒陷陣》(英語:Charged Up)是香港歌手黎明的迷你專輯,全碟由雷頌德編曲及監製,收錄了2002年國際足總世界盃的官方主題曲〈衝鋒陷陣〉
世界杯當年都係搵佢唱亞洲區
果年日韓世界杯.佢無可能請亞洲歌手
所以LEON紅到世界杯唱亞洲區
真係以為9屎垃圾就去到LEON呢個程度
連登仔鐘意嘅藍嘅都會鐘意
唔鐘意嘅就會搬到成件事都會唔鐘意
佢哋覺得撐同踩都係抗爭一環
最撚港豬就係依兩班人
鏡粉,鏡粉,照鏡成面都係粉
2019年 唔係有好多人後悔以前剩係娛樂搵錢咩?
要前綫手足受苦好內疚
如果要吹雞嘅話…

算吧啦!
其實係咪mirror同黎明hater黎 咁串嘅
同埋呢個page唔係都出名嘅咩 點解可以咁挑釁性
咁樣make noise?
大家唔好因為見到呢個page而多手like左
唔好再幫佢推
咁你點得出呢班人 剩係 娛樂揾錢
三十年後香港人仲記得mirror先算啦

前輩都唔撚識尊重 又話要支持本地音樂?

要人支持都要先學下點尊重人啦

講真 mirror 連自己d on9 fans都管唔點
Mirror都好極有限啦 係咁做埋d on9野搞9人地

On9 fans由on9 「明星」埋單啦

利申 因為班fans 好撚憎mirror
啲Mirror撚咪又係大把老女人係入面
司褀姐絕對唔係老女囉
唔緊要啦
坦白承認係 唔想理 咪認咗佢
香港個結構 從來無變過 就係要娛樂
下?你咪去追星會問下佢地
我代唔到佢地答亦唔知佢做過咩無做過咩
你要用你個邏輯FF落去無計
佢12個素顏個樣隨時仲差過學友
mirror fans係咪以為黎明只係普通阿叔
留言入面咪有人附和小編同黎明fans對鬧緊囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞