Mirror 同黎明fans爆罵戰

559 回覆
591 Like 20 Dislike
MIRROR 又俾人捧殺
講左幾多次粉絲行為偶像埋單
班仔咁 humble 咁努力大把機會喎
依家就係一堆衝動fans, 或者係唔知頭唔路嘅新粉搞到所有鏡粉受罪
之前一路都有前輩邀請佢地
使乜咁急

同埋 我真係唔明成日摷返以前啲明星或者走左嘅人黎比係咩心態
互相尊重唔係應該咩
下下踩低人有咩咁巴閉呢想問

先行左三年路 咁梗係無得同幾十年經驗嘅前輩比啦
咁有咩好比啫 根本搵野黎講
幾時開始天皇巨星係要嘉賓?
有咩問題,証明信心十足無需嘉賓
周杰倫演唱會都試過無嘉賓
Mirror心裡面屌哂鬼
但係又唔可以屌fans,唯有硬食
鏡粉全部死不足惜
佢又真係講得無錯喎
你求其入其中一個成員嘅tg group問下佢地本身有無追開其他外國星?
(師奶唔計啦但後生嗰班唔少人係咁)

同埋講緊會追到出國睇live嘅唔係有錢就係die hard
點忍受到喺香港睇online live當然要搵啲人寄託下
邊個話演唱會一定要有嘉賓
無嘉賓又可以一個人頂全場先叫勁
每次睇演唱會最憎嘉賓出場
我睇某人演唱會又唔係睇嘉賓唱歌
我寧願佢唱多首歌或者放BRAKE去買紀念品或者去廁所
做咩要逼我聽其他人唱歌同幫D下價橙炒人氣
屌你啦
而家係班on9叫黎明交捧比鏡
關人撚事 邊有人想攞黎明比落12個mk仔到
係你果12個mk仔 周圍痴 死痴爛痴 周圍騎劫
再逼人同佢比較 好心就收收皮
今日黎明開演唱會又逼人叫佢
下個月郭富城開又逼人叫佢
再下個月許冠傑開又要叫佢咁呀?
唔係就廢老死霸爛霸呀
有冇諗過除左班冇腦鏡粉 根本就冇人想聽佢地
mirror唔係都好多媽媽fans?
正常應該知黎明咩料㗎喎
各取所需啫
全行都知mirror=年青人,你要入後生仔市場一定係搵mirror
有啲似super junior同bts既關係
一個神枱級但唔紅,一個正直當紅 但未紅到上神枱
就係話佢班fans on9
又話佢地fans 咩年齡層都有,好多大媽阿嬸
咁既道理都唔明
今次唔係fans踩場,件事係由一個應該係mirror fans嘅小編搞出嚟條友勁冇禮貌但個page咁都有6萬人
其實係個page on9
你係咪ON9
差緊百幾條街
當年全香港都係黎明廣告時你出左世未?
好事黎 俾人睇下黎明fans係有幾垃圾
講真呢d真係好少事
個個咁肉緊都唔知做乜
黎明經歷過最癲8090年代
扔螢光棒又有打人又有
依家口水戰根本笑話一則
死忠從來都係唔理性
我真係唔知睇既反而咁激動做乜
係好事喎
兩邊都係為緊本土文化出力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞