[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(108) 連登推個個都要健健康康

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
好耐冇接龍

CENTER

好耐冇接龍

CENTER

CHECK!
好耐冇接龍

CENTER

CHECK!

呢班仔太有魅力

提多你一句呢到默認首推文福
好多新人都唔知

除左雍 我對其他人保持中立得唔得先

你睇完文福個中字MV都無感嘅話真係可以出返去先

有睇開選秀節目其實真係睇慣左呢d
都知唔岩聽嫁啦 唔講野 默默追post算

咁你post都唔好追喇 因為我地主要都係討論文福

文福既經歷可以話係獨一無二
竟然可以睇慣咗

平心靜氣講 有邊一個人既經歷唔係獨一無二?
不過如果你地個post要人條件係咁
我的確唔係
利申 我欣賞文福的

咁你可以走了
屌你地fail撚哂

大耐冇接,生疏曬
好耐冇接龍

CENTER

CHECK!

除左雍 我對其他人保持中立得唔得先

你睇完文福個中字MV都無感嘅話真係可以出返去先

有睇開選秀節目其實真係睇慣左呢d
都知唔岩聽嫁啦 唔講野 默默追post算

咁你post都唔好追喇 因為我地主要都係討論文福

文福既經歷可以話係獨一無二
竟然可以睇慣咗

平心靜氣講 有邊一個人既經歷唔係獨一無二?
不過如果你地個post要人條件係咁
我的確唔係
利申 我欣賞文福的

咁你可以走了

頭先有人默默留下正皮
淨係識留負皮
我話你知冇文福就冇呢108個post
所以唔討論文福就走啦

咁你可以走了

再睇下點先啦
我主推的確喺有P社 但其實仲有好多 作為101忠粉 文福就一定G持 所有連推我都好中意 會一齊嚟討論 有佢地飯拍或者消息都會share出嚟 絕對無騎拗呢到

我主推的確喺有P社 但其實仲有好多 作為101忠粉 文福就一定G持 所有連推我都好中意 會一齊嚟討論 有佢地飯拍或者消息都會share出嚟 絕對無騎拗呢到

g持
好歡迎呢種會然
見你地淨係夠膽留正皮/負皮真係好柒

g持
好歡迎呢種會然

我地係唔滿意個別會然姐
牙ming係正常我知

一陣又話睇開睇慣咗
一陣又話邊個唔係獨一無二

g持
好歡迎呢種會然

我地係唔滿意個別會然姐
牙ming係正常我知

彬巴仲記得我
我副推係p社其中一個但我個個都有留意架 文福嘅應援留言我都有留 副推係p社主推係文福天使

g持
好歡迎呢種會然

我地係唔滿意個別會然姐
牙ming係正常我知

彬巴仲記得我

應該過多100個post都會記得
你係牙ming

g持
好歡迎呢種會然

我地係唔滿意個別會然姐
牙ming係正常我知

彬巴仲記得我

應該過多100個post都會記得
你係牙ming

個名太MK 所以記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞