[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(108) 連登推個個都要健健康康

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
你地班P黨唔好再用 Nuest 騎劫 101post,唔係唔比你地推佢地四子,但你地淨係識得推佢地四個,唔見得你地有討論過其他練習生,呢到唔係nuest post, 呢到係討論所有練習生。

歡迎你地討論埋其他練習生,否則就麻煩你地岀返去自己搞nuest post,唔好再比其他會然用大紅字屌你地啦

呢班仔太有魅力

提多你一句呢到默認首推文福
好多新人都唔知

除左雍 我對其他人保持中立得唔得先

你睇完文福個中字MV都無感嘅話真係可以出返去先

有睇開選秀節目其實真係睇慣左呢d
都知唔岩聽嫁啦 唔講野 默默追post算

咁你post都唔好追喇 因為我地主要都係討論文福

文福既經歷可以話係獨一無二
竟然可以睇慣咗
恩倬屌人 好怕

呢班仔太有魅力

好多新人都唔知

唔做首推唔代表無興趣睇

呢班仔太有魅力

好多新人都唔知

竟然可以睇慣咗

我就真係冇乜點見過呢啲經歷啦
重申一次
冇文福就冇呢個post嘅存在
好耐冇接龍

好耐冇接龍

好耐冇接龍

好耐冇接龍

[/red]
好耐冇接龍

好耐冇接龍

CENTER
好耐冇接龍

CENTER

[/red]
你地班P黨唔好再用 Nuest 騎劫 101post,唔係唔比你地推佢地四子,但你地淨係識得推佢地四個,唔見得你地有討論過其他練習生,呢到唔係nuest post, 呢到係討論所有練習生。

歡迎你地討論埋其他練習生,否則就麻煩你地岀返去自己搞nuest post,唔好再比其他會然用大紅字屌你地啦

我係淨係po我主推
但係見到有人推其他練習生都會睇 會討論
唔點名但有班人淨係回自己主推
都唔了解吓其他練習生
咁專一 就自己開個post繼續講
呢到係所有練習生嘅post
重申多次
張文福世界第一
好耐冇接龍

CENTER

好耐冇接龍

CENTER

屌你地fail撚哂
好耐冇接龍

CENTER

[/size=6]
好耐冇接龍

CENTER

好耐冇接龍

CENTER

好耐冇接龍

CENTER

好耐冇接龍

CENTER

[size=6]是

好耐冇接龍

CENTER

呢班仔太有魅力

好多新人都唔知

竟然可以睇慣咗

平心靜氣講 有邊一個人既經歷唔係獨一無二?
不過如果你地個post要人條件係咁
我的確唔係
利申 我欣賞文福的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞