[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(108) 連登推個個都要健健康康

1001 回覆
31 Like 6 Dislike

呢到默認首推文福
唔係嘅就上一頁 自己出去開post圍爐
呢到默認首推文福
唔係嘅就上一頁 自己出去開post圍爐

咁都冇人屌我屌哂你地老母呀

呢班仔太有魅力

提多你一句呢到默認首推文福
好多新人都唔知

除左雍 我對其他人保持中立得唔得先

你睇完文福個中字MV都無感嘅話真係可以出返去先

希望仲會見到你

祈福黨召集
文福應援活動正式啟動

1. 連登文福應援組已經聯絡ONO Entertainment,ONO表示可以表收禮物。
2. 因為時間關係第一波會係收集大家嘅留言同fanart整成相簿寄過去。
3. 預計之後會搞集資禮物應援同餐車應援。
4. 留言收集:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5Q6szIs9rm3dPZpuhHWg74ihbaUUa48EL9njK-iyEV0FnTA/viewform
5. 留言截止收集日期暫定為2017-05-31 23:59:59。

pish多次

Pish

星期五都播啦 依家得條咁垃圾既audio你地都叫哂春

依家屌人唔推文福
你班人都可以繼續討論完全唔理
係咪咁心急等唔切要j啲妹尖叫?

祈福黨召集
文福應援活動正式啟動

1. 連登文福應援組已經聯絡ONO Entertainment,ONO表示可以表收禮物。
2. 因為時間關係第一波會係收集大家嘅留言同fanart整成相簿寄過去。
4. 留言收集:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5Q6szIs9rm3dPZpuhHWg74ihbaUUa48EL9njK-iyEV0FnTA/viewform
5. 留言截止收集日期暫定為2017-05-31 23:59:59。

pish多次

Pish

pish
上撚次101post有成70個正皮
據我所知仲有好多人未留言
快d去留言

祈福黨召集
文福應援活動正式啟動

4. 留言收集:

pish多次

Pish

pish
快d去留言

Pish
星期五都播啦 依家得條咁垃圾既audio你地都叫哂春

唔係星期六00:00出音源咩
到時聽靚聲好過啦

剛剛認識文福嘅朋友可以睇下呢段片
了解下文福嘅心路歷程
https://www.youtube.com/watch?v=9KGk6vhaoXo

祈福黨召集
文福應援活動正式啟動

4. 留言收集:

pish多次

Pish

pish
快d去留言

Pish

每日1 pish

世界第一

呢班仔太有魅力

好多新人都唔知

有睇開選秀節目其實真係睇慣左呢d
都知唔岩聽嫁啦 唔講野 默默追post算

呢班仔太有魅力

好多新人都唔知

有睇開選秀節目其實真係睇慣左呢d
都知唔岩聽嫁啦 唔講野 默默追post算

咁你post都唔好追喇 因為我地主要都係討論文福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞