猩猩同人類MMA冠軍隻揪, 你估邊個會贏?

320 回覆
1730 Like 42 Dislike
雜食的,上網睇
問下你老母邊到鄉下未知
國共內戰咩立場點都好
知識壓制得唔得
會唔會有方法令佢驚唔敢打你,變左有你打冇佢打
佢地會捉馬騮食,補充營養
猩猩BB可能有機會
其實大家都係黑人 連登仔講力架有咩歧視
大家都係homie 歧視左啲咩
所以摔人對佢嚟講濕濕碎
人類最強武器係 斷水流大師兄 lor

On9樓主
九秒打到一百拳先得
大猩猩是素食動物,它們是所有人猿中最純粹的素食動物。它們的主要食物是果實、葉子和根,其中葉子占主要部分。昆蟲占它們食物的1%至2%。一般被吃掉的昆蟲是植物上的昆蟲,是不小心被吃掉的。成年的大猩猩每天平均需要25公斤食物,它們大多數醒著的時候是在進食。由於牠們大量進食各種植性食物,產生大量氣體,使牠們的肚子往往鼓起。
大猩猩是最後一個被證明的肉食動物。最開始人們從收集大猩猩的糞便(糞便)也被錯誤地歸類為素食者,但是最近發現它們顯然一直在吃猴子和羚羊(馬克斯·普朗克研究所(Max Planck Institute)),雖然一部分科學著作把它們稱為「食草動物」,但最近的文章糾正了這一點:大猩猩通常是食草動物。他們通常吃植物,如野生芹菜,嫩枝,根,水果,樹皮,但他們已經被知道還會吃小動物和昆蟲。

原文網址:https://kknews.cc/nature/6oonbgl.html
搵oneal 打可能仲大機會贏
用埋劍先有得打
唔知你現實生活中遇到咩挫折定係俾非洲人恰過
要靠係網上9up拎優越感

你喜歡啦,最緊要你喺條街度見到黑人大大聲指住佢話力架,特別係去歐美時記得要咁做,咁先顯得你有幾咁與別不同
條女重話where is the zoo keeper可以做啲咩?
樓主條片係大猩猩嚟…
先唔講猩猩定大猩猩
齋猩猩嘅臂力 蠻力都輕鬆打撚死你

除非你有francis ngannou咁嘅力
再可以一拳精準打中隻猩猩嘅致暈部位再補拳都仲有啲可能
但如果個拳打miss咗我諗無咩人可以全身而退
落場做裁判
都係嗰兩隻?
猩猩演化到咁大隻其實有咩用
又唔係食肉,又住熱帶雨林冇獅子獵豹
莫講話猩猩,馬嬲都打唔贏啦
係香港見過d馬嬲公體型對比起人類雖然唔大,但d肌肉發達到應該可以徒手撕開我一半
1 on 1
猩猩 大笨象 河馬 黑熊 老虎
大家會點排?
猩猩啲牙咁尖點打,人類可以揸刀就有得打下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞