猩猩同人類MMA冠軍隻揪, 你估邊個會贏?

320 回覆
1730 Like 42 Dislike
女子組唔撚得架屌你老母
女性格鬥家70公斤以上好撚出奇?
咁撚串柒頭前柒頭後
冇聲出
WiFi不破
恐龍都比你砌低啦咁
刺刀仔輸硬啦 咁鬼短而猩猩又皮厚肉厚,一野衝埋黎同你互換一野肯定你死
比把陌刀就有得諗
Btw補圖

去過倫敦嘅人可能會去過自然科學博物館,呢個係科學家根據一副出土頭骨塑造嘅model,現今英國人有10%嘅血緣可以追溯到呢一批10,000年就嚟到英國嘅人,DNA結果顯示佢係有較深色嘅皮膚

呢個係一個7,000年前生活於西班牙嘅狩獵-採集者,係科學期刊nature上發表嘅報告話出土骸骨DNA排序顯示當時佢哋嘅皮膚仍然較深色,推翻左一般認為智人你離開非洲之後膚色就逐漸變白,現時一般認為歐洲人喺6000年前開始出現變白嘅基因,同引入農業生活改變飲食習慣有關(變白係為咗吸收農業生活缺乏嘅維他命D)

依家最新講人類起源嘅紀錄片,都已經轉晒做黑人演員

Source:
https://www.livescience.com/amp/42838-european-hunter-gatherer-genome-sequenced.html
https://www.nytimes.com/2018/02/07/world/europe/uk-cheddar-man-skeleton-skin.html
成班唔知直必定假膠
睇戲睇上腦
異種族格鬥
揾泰臣依啲力量型 硬撼緊係唔得
但如果用國術 四兩撥千斤 以柔克剛
其實都有啲機會
我#132補左source

呢啲都係最近10年嘅新發現,透過檢驗出土骨頭嘅DNA可以知道佢哋嘅膚色
依定科學家suggest高緯度地區變白(至少歐洲個case嚟講)係農業生活出現後先至有呢個轉變
邊條片先係猩猩?
你下場係咁
知啦知啦 留返係地府講啦
勇次郎: Am I a joke to you
咁你幾時練到跑得快過豹
ching可以去打刃牙個啲比賽 香港代表
成年既刃牙打唔贏猩猩
銀背讓雙手都打得贏啦
300幾磅衝撞埋嚟你成身都散曬
香港原來都有啲咁嘅勁人
殘體sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞