猩猩同人類MMA冠軍隻揪, 你估邊個會贏?

320 回覆
1730 Like 42 Dislike
Mma冠軍一定輸

不過連登仔應該讓單手讓磅數都贏到
你論人種論只可以證明你有幾無知
全地球人無論係咩膚色,都係屬於同一個物種,嗰啲咩黃種人、棕種人已經係過時嘅分類,18、19世紀嘅人啲先會用,依家唔會再按膚色分

如果一定要分嘅話骨骼係同地理關係更大而唔係同膚色有關

你唔好暴露你仲停留喺100年前嘅認知啦
你要認親認戚無人阻你
記得你老母嘅祖先係黑色皮膚就得
有少少格鬥知識都知磅數唔同冇得打

而家邱講緊幾倍磅數差距

就算泰臣重量既李小龍都唔會夠猩猩打

冇咩好討論

其實根本好簡單 猩猩有牙同利既指甲 佢唔駛大力過你都會造成好大傷害 所以冇咩討論空間
佢地班人勁可憐,竟然要靠黑人攞優越感,佢地就算移民到歐美都只係會做社會邊緣人

佢地基本上停留係19、20世紀時Scientific racism嘅認知

當時啲人攞黑猩猩、非洲人、白人嘅頭骨做對比話呢個就係進化論嘅證明
照佢地嘅排法,「黃種人」都係低等過白人
後來證明呢友曲解晒演化論
依家班撚樣竟然為咗優越感buy呢套自己都身受其害嘅講法,真係勁無知
我Quote 錯野添, 猩猩既骨頭密度無4-5倍咁多, 原來得3倍唧, 可能真係唔夠詠春打
"Such is the thickness and those bones which are on average 3times thicker, heavier and ridiculously calcified compared to a standard human bone"

大猩猩 Rest in pieces
你要認親認戚無人阻你
你係黑人知嗎 Yo homie yo man yo yo
巴打唔洗同佢地咁認真啦 哂自己時間
我淨係知你係小丑
個冠軍同猩猩有分別咩
我覺得你諗多咗
佢哋諗嘢未去到呢個階段

純粹覺得「犯禁」好playful, 好不受拘束, 好幽默
類似啲小朋友, 講「屎忽」同「籮柚」就笑到停唔到咁

咁大個人其實仲有呢個思維,
嗰種單粹嘅「蠢」同對自己要求之低嘅「純樸」其實幾cute
想知大猩猩性情係唔係好兇猛定點
去到第八頁都冇人po呢個

大猩猩食素的
預咗佢地包拗頸,冇諗過說服佢地

順便科普下啫
等多啲人知無死
又話要人認自己祖先黑皮膚
但又唔識自己祖先中國人 幾有趣
只能證明佢地趣味低懶叛逆咁
正常星星講緊150kg up,你100嘅kg人類已經好誇張但都講緊爭成50kg,想知係咪想搵最強人類與猩B隻抽
我屌 猩猩起動得勁快
無規則打先會勝吓話。只要可以拎武器人點都有優勢
係咪計返同磅數打先
如果街頭架 無限制 李小龍可以頂到幾耐
黑皮膚係生理特徵
中國人係生理特徵?
Goodest logic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞