F1 2017 摩納哥站 賽後 + Indy500 討論區

719 回覆
2 Like 47 Dislike
轉左 轉左

4點先有得瞓

轉咁耐架咩原來
轉左 轉左

4點先有得瞓

唔睇足啦 我諗住睇半個至一個鐘就收工
轉左 轉左

4點先有得瞓

考完dse冇嘢做咪睇吓囉
國歌唱得好撚難聽
轉左 轉左

4點先有得瞓

雖然我聽日放假 但都唔睇啦 上次睇練習已經頂唔順

除非等陣係咁炒車🙄
轉左 轉左

4點先有得瞓

雖然我聽日放假 但都唔睇啦 上次睇練習已經頂唔順

除非等陣係咁炒車🙄

係咁炒你更應該瞓
有排clean up
屌佢老母起步啦搞咁撚多野 on9美國佬
屌佢老母起步啦搞咁撚多野 on9美國佬

正想咁講, 歌都要唱幾首 先肯開始
Drivers, start your engine
著個ENGINE都搞咁多野
是咪我冇品味
轉左200次都要攪咁耐
是咪我冇品味
轉左200次都要攪咁耐

出pit有轉右架
Hamilton質疑印地車手能力:Alonso第5耐人尋味

F1摩納哥大獎賽期間,一個熟悉的身影不見了。本週末全世界的F1車迷除了關注摩納哥大獎賽,還要關注在大洋彼岸進行的Indy 500賽事,因為McLaren車隊的Alonso正在那裡爭取一頂桂冠。不過Hamilton在接受採訪時對Indy車手的能力提出了質疑。

上月Alonso宣佈將不參加本週末的摩納哥大獎賽,而是參加三大賽車賽事之一的Indy 500賽事,由於Alonso已經獲得過摩納哥站的冠軍,他尋求Indy 500的冠軍也是爭取賽車界大滿貫(F1摩納哥站、Indy 500、利曼24小時耐力賽)中必須經歷的挑戰。

週日Alonso在Indy 500的排位賽中獲得了第五,引得了外界的一片喝彩。Hamilton對此不以為然,他對Indy車手的能力提出了質疑。

「我看了他們的時間,老實說,Fernando第一次參加排位賽就拿了第五,這對Indy賽來說意味著什麼?」在接受法國媒體採訪時Hamilton說,「他是一位偉大的車手,如果無法在F1中取勝,他會在其他比賽中嘗試。」

Hamilton說完便笑了:「但看著他拿到的第五,再看看那些跑了那麼多年的其他車手,這很有趣,」他意味深長地說道。

神無懼挑戰世人

好似你打拳贊咁呀

是咪我冇品味
轉左200次都要攪咁耐

出pit有轉右架

你呃人! 佢地LOCK死左架!
冇得轉右邊
係咪rolling start
貨車拉旗

係呀
3wide 
alonso好型 正職f1射波 pt跑indy
貨車拉旗

大美帝主義
真係某程度同大陸一鳩樣
條友仔係咁踩阿朗素乜都唔識係rookie

加油
montoya玩左咁耐indy
其實佢掂唔掂
實其實幾時先開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞