F1 2017 摩納哥站 賽後 + Indy500 討論區

719 回覆
2 Like 47 Dislike
好似差一站就到太陽神主埸 太陽好勁果到

有埃及站

新會然?

新人類
赤柱有間餐廳大moon 播F1

冇我爭啲

冇我爭啲

連個mon都想整死埋
康打始終係康打

邊間

邊間

個鋪好黃果間,無睇咩名

邊間

個鋪好黃果間,無睇咩名

應該請我去帶旺人流

邊間

個鋪好黃果間,無睇咩名

應該請我去帶旺人流

請你去洗廁所
到底係康打問題定大頭問題
連Indy都爆
Jenson Button Has Been Given A Grid Penalty For His Next Race

Jenson Button Has Been Given A Grid Penalty For His Next Race

拎去rally罰3分鐘算喇
連Indy都爆

好明顯啦下話?
連Indy都爆

好明顯啦下話?

明顯成事問題
燈死大頭
連Indy都爆

好明顯啦下話?

明顯成事問題
燈死大頭

留意返,我係燈邊個死邊個

拎去rally罰3分鐘算喇

罰錢算喇
tbb 都抽大頭水
tbb 都抽大頭水

魔咒
上兩場平治 今場拉利
急流勇退的應屆世界冠軍「保哥」擔任主持,負責賽後即場訪問車手。這位過來人似乎相信古語,if it looks and smells like a fraud, it’s a fraud。
當他訪問冰人後,聽似拋下一句安慰說話,實為事件定論:「I know how it feels, it’s not good。」語帶雙關的言論,難道這才是急流勇退的真正原因?雖說平治是德國品牌,但其 F1 車隊源自 Tyrrell,骨子裡仍是英國,賽車總部在英國,根據今站公佈的最新全球 F1車迷普查,車隊在英國比在德國受歡迎。哈哈!我們無謂猜測。總之多謝保哥,賜我們食好花生。

鹹狗逼害堡堡
tbb 都抽大頭水

魔咒

我要向廣管局投訴
急流勇退的應屆世界冠軍「保哥」擔任主持,負責賽後即場訪問車手。這位過來人似乎相信古語,if it looks and smells like a fraud, it’s a fraud。
當他訪問冰人後,聽似拋下一句安慰說話,實為事件定論:「I know how it feels, it’s not good。」語帶雙關的言論,難道這才是急流勇退的真正原因?雖說平治是德國品牌,但其 F1 車隊源自 Tyrrell,骨子裡仍是英國,賽車總部在英國,根據今站公佈的最新全球 F1車迷普查,車隊在英國比在德國受歡迎。哈哈!我們無謂猜測。總之多謝保哥,賜我們食好花生。

鹹狗逼害堡堡

笠水就笠水啦

鹹狗逼害堡堡

笠水就笠水啦

割禾青!割禾青!割禾青!
堡堡
Kimi同四屆去左踢波
kimi幾型仔,唔似37歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞