[Viu Tv] 詭探(01)捉邪捉鬼!捉邪捉鬼!

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
每個禮拜清一次上網睇五集咁應該舒服啲
伍係咪太耐冇拍劇 演得麻麻

套劇美指好差 果間差館房牆身痴上去仲要唔平

對白有d唔自然

每集得廿分鐘太短
Joman之荍新浪潮 有套做 自殺熱線 d戲好好架喎 依套 好警界線

命懸一念
伍係咪太耐冇拍劇 演得麻麻

套劇美指好差 果間差館房牆身痴上去仲要唔平

對白有d唔自然

每集得廿分鐘太短

啲對白真係好唔自然 睇到好尷尬
反正維基都未有辦法玩電視,不如賣d舊劇比ViuTV 播,等佢解燃眉之急先,HKTV又可以多d收入!
HKTV d劇相信好多人都未睇過!
反正維基都未有辦法玩電視,不如賣d舊劇比ViuTV 播,等佢解燃眉之急先,HKTV又可以多d收入!

viutv 肯先得㗎

我好多套都未睇

要買片嘅佢大把韓劇係手啦
駛乜買人地D二手貨

要買片嘅佢大把韓劇係手啦
駛乜買人地D二手貨

你覺得仲睇緊本地電視台既觀眾,會因為你d韓劇,定係有本地演員既電視劇轉台
戴耳機睇 覺得收音有啲怪 對答啲節奏真係好怪 導演呢樣真係拿捏得唔夠好

HKTV舊劇上HKTV app咪有得點播睇囉

ViuTV點會肯買返來播呀
套野好奇怪 好失望呀
雖然套野麻麻地
但我老母居然主動錄黎睇
雖然套野麻麻地
但我老母居然主動錄黎睇

呢個題材其實好吸引下
老豆平時J開大台都特登轉台黎睇呢套野
咁交代好撚正
有冇人覺得個差婆好煩
堆effect
係咪連尋仇都無錢拍
係咪連尋仇都無錢拍

On撚尻
無錢就咪撚拍啦
啲劇情可唔可以緊湊少少
一集咁短都咁多廢up
做到沙展呢個位都成日比人調走#
係咪新導演練手
D節奏同對白都係關家姐級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞