[Viu Tv] 詭探(01)捉邪捉鬼!捉邪捉鬼!

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
豐叔 Ghostbusters 咁
神婆好似幾大波

olds
renci套格仔衫睇到眼都花埋
呢死屍演員好慘
比蟲爬

應該好累

之前viu d 節目咪一星期播一二集,俾d 人話,所以先改返

果班人
如果播劇一個禮拜出一/兩集,每集一個鐘觀感好好多

我都記得綠豆果時有班人嘈點解唔係一至五

班人習慣左tvb播劇模式
套劇總共有幾多集

wiki寫30集,剪返15集一粒鐘版分三個星期播其實fit.
但係好似viu套前度仲搞緊後期,下一期港劇可能趕唔到
不過睇viu真係好無心戀戰,明明呢期tvb咁撚頹都唔起勢搶觀眾

呢個時段4月轉節目時一早已經set好左係播半個鐘
邊個估到tvb會拎套10年前舊片出黎播

陰功豬 呢個劇種其實適合一粒鐘,佢咁搞邊留到觀眾

無錯
恨鐵不成鋼 viutv規劃得好差
呢死屍演員好慘
比蟲爬

應該好累

時間停止器
忠sir有咩絕招
點解viutv既播劇模式要跟足tvb咁一個禮拜五集
點解唔學日韓美咁一個禮拜播一/兩集
仲要一集半個鐘都無

之前viu d 節目咪一星期播一二集,俾d 人話,所以先改返

果班人
如果播劇一個禮拜出一/兩集,每集一個鐘觀感好好多

我都記得綠豆果時有班人嘈點解唔係一至五

班人習慣左tvb播劇模式
套劇總共有幾多集

wiki寫30集,剪返15集一粒鐘版分三個星期播其實fit.
但係好似viu套前度仲搞緊後期,下一期港劇可能趕唔到
不過睇viu真係好無心戀戰,明明呢期tvb咁撚頹都唔起勢搶觀眾

唉屌
忠sir有咩絕招

識矛山

無錯

好明顯係佢自己知自己做唔到一日一個鐘
忠sir有咩絕招

應該係茅山師傅
劇集更係1個鐘版先好架啦
正一傻鳩黎
如果林正英仲係度應該好feel好多

揾林友囉
啱啱開始睇,好似幾好睇.好少呢個鐘數有得睇鬼戲.
神婆好似幾大波

冇睇se7en?

揾林友囉

林友似衰嘅天師

無錯

其實淨係星期一至四播劇,一個禮拜播兩套劇
每日播一套,一集一粒鐘都夠做
劇集更係1個鐘版先好架啦
正一傻鳩黎

而家好似睇動畫咁

無錯

其實佢應該儲2-3套, 試下1,3,5播唔同劇,每星期播一集,集數唔駛多,最緊要寫好個劇本,好似日劇咁,跟番CCTVB個模式佢一定唔夠抽

林正英 錢小豪 許冠英 樓南光

四個走咗兩個
神婆好似幾大波

冇睇se7en?

娛樂台有post,有佢D舊同學話以前係人都上得
神婆好似幾大波

冇睇se7en?

娛樂台有post,有佢D舊同學話以前係人都上得

幾錢 Q ?
嘩屌阿科 CHOK 撚到

無錯

其實佢應該儲2-3套, 試下1,3,5播唔同劇,每星期播一集,集數唔駛多,最緊要寫好個劇本,好似日劇咁,跟番CCTVB個模式佢一定唔夠抽

無錯
所以我都唔明點解要跟死tvb播劇模式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞