[Viu Tv] 詭探(01)捉邪捉鬼!捉邪捉鬼!

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
d 劇都唔係師奶好味
應該唔係想同tvb鬥
而係吸引番lin登仔後生仔睇電視

某光頭佬個網台宣傳下成班C9衝去睇
你估話加鐘就加鐘咩
你知唔知viutv 本土劇 930存貨 得番瑪嘉烈-前庋
佢根本拍唔切

8月之後可能又要播返之前嗰啲鮮浪潮撑住
岩岩報到就完左
你估話加鐘就加鐘咩
你知唔知viutv 本土劇 930存貨 得番瑪嘉烈-前庋
佢根本拍唔切

8月之後可能又要播返之前嗰啲鮮浪潮撑住

其實播鮮浪潮有無俾返錢D參賽者 ?
有D膠喎,捉鬼hea到你
搵個妹妹仔做娘娘想點呀

好心就學下林正英D片先好拍

觀音有千相 我覺得無咩問題
搵個妹妹仔做娘娘想點呀

男人黎
搵個妹妹仔做娘娘想點呀

男人黎

觀音本是男兒身
其實半粒鍾都唔係問題
之前綠豆都係半個鍾
但每一集都係好完整
但今日講完大致套野有咩人
無端端就完左
當堂打左個突
d 劇都唔係師奶好味
應該唔係想同tvb鬥
而係吸引番lin登仔後生仔睇電視

吸後生都要搞到有頭冇尾 叫人點撐你
點解viutv既播劇模式要跟足tvb咁一個禮拜五集
點解唔學日韓美咁一個禮拜播一/兩集
仲要一集半個鐘都無
仲要一集半個鐘都無

之前viu d 節目咪一星期播一二集,俾d 人話,所以先改返
仲要一集半個鐘都無

之前viu d 節目咪一星期播一二集,俾d 人話,所以先改返

果班人
如果播劇一個禮拜出一/兩集,每集一個鐘觀感好好多
第一集節奏過慢,同埋有啲位好生硬,希望今晚可以入案
仲要一集半個鐘都無

果班人

我都記得綠豆果時有班人嘈點解唔係一至五
搵個妹妹仔做娘娘想點呀

天下萬物皆娘娘
佢表現得幾好丫
好睇
一個禮拜播一兩集未少人睇囉, 都唔知邊一兩日播

user friendly 好緊要, 你不如不定期不定時咁播 ?
邊度有得down 返?
仲要一集半個鐘都無

果班人

我都記得綠豆果時有班人嘈點解唔係一至五

班人習慣左tvb播劇模式
套劇總共有幾多集
救殭清道夫黑警版
有少少膠
不過可以觀望睇多幾集

user friendly 好緊要, 你不如不定期不定時咁播 ?

逢星期1 2晚11點
咁都叫唔定時? on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞