《超級機械人大戰30》2021年發售!!! (10) 屌你老母,超限定一秒冇撚哂

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
就算冇獨角獸都應該會有鳳凰掛
一定啦 好似魯魯修王道/原祖gundam/gggf
故事行續作,前作機體參戰都有寫

都幾肯定冇unicorn
約拿後繼機
中文超限收訂個D鋪帶晒頭盔
收完訂又話會唔知得幾多到時就退訂
說穿了就睇好今次會大炒
間間都閪鋪黎, 食炒價我買日版都唔益狗閪
到時實拖到你退訂
Marcoss 3角唔岀都擺
其他岀都好
只可以怪上集新參戰佔嘅比例追唔上速度
但機械人番近年已經少
想Delta入嘅,應該只係都想救梅薩
近年版權好嚴,唔似以前無出到小說馬反或者Z MSV都可以出hinu、ZII
近期高達無買版權又放入去既機,應該係Z1部DJ
(Z電影版阿寶全程用力奇,TV版先有DJ)
希望當隱藏機啦約拿達成某D條件巴垃圾坐UC增援
咁就夠驚喜
買到日版洗乜訂中文
所以未算 得啲歌叫好少少
我估DLC 實有UC 份
手動揀關&機體
佢講超限定版
日版你買到…?
就好似pv1咁,0093亞寶渣RX-78用瞄準器個cut in咁,好大反差
寶爺0079後期都唔洗用瞄準器
一閃,招~~銀芽~~~

其實頭幾十關用RX78都唔錯
一見有自動戰鬥就覺得好伏,好好地做咩要自動,明顯係迫人刷野先過到關,點解要咁做。
玩戰棋game, 電腦幫你落指令,都唔知玩家仲有咩玩
手動揀關&機體

估計一堆招式要升夠Lv/技能Lv先可以用,不限於單技及合體技
如果關合體技就可能升二三線駕駛
甚至以前隱藏機都出現過依啲條件
(e.g: alpha2 W5子 Lv合共170拎Wing EW)

平時關出擊次數限制,又冇小隊系統下,二三線駕駛就需要刷關先升的到而由唔影響主線
當然如果某駕駛到達某Lv而會影響主線發展或新增額外劇情,我諗大部分人都願意去刷刷刷
佢懷舊下啫

監視器香咗都應該可以秒一般敵人
咪講緊超限,日版訂唔到先要係香港訂中文姐
而家超限定係咪已經全線無哂
你肯俾5/6萬yen既話 有
買中限都係想原價買到隻MR魂
咁就算數啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞