《超級機械人大戰30》2021年發售!!! (10) 屌你老母,超限定一秒冇撚哂

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
出咗半隻game 之後不停DLC
好短好快完
更新又慢
消費劵, 去7 仔ok 買psn 點

正苦資助
一齊睇下30最後會有幾多DLC
內容一早寫好晒,等DLC download 幾百K解鎖果種?
咁少永井豪作品
DLC補返
好彩有5000抵消返
究竟等DLC完先玩

定每個DLC都玩一次好呢
睇自己
但係想要早期特典就一定要即刻買
親生孤兒仔應該會出
睇多次pv介紹系統個段,行地上路線既話一開波就超電同警察入隊,選擇宇宙路線開始既就v高達同mjp
地上應該仲有鐵甲
宇宙就三一
超級系不嬲扎埋一齊
不過分路線果陣唔好咁分明
完全唔出其他路線既敵人就好啦
買唔到超限定,係咪買digital版最好?
但今次有畫93寶用rx78喵準game,但有少少違和感但真心點解唔直接gto參戰,再加埋msigloo同雷霆戰線
其實唔睇好有auto同刷刷關
係同意應該可以隨時回顧玩番以前啲關

之前魔界戰記6裝咗日本仔都屌哂鬼
魔界戰記本身係刷game都話仲有得講
但唔希望機戰要做到擺到明叫人刷嘢
家下係打機定掛機呀

所以先棄撚咗機戰DD
根撚本成個方向錯撚哂
下下開game九成時間都係自動刷嘢
咁仲係咪打機呀
宜家啲手機game都知刷嘢浪費時間
有部分關可以直接skip
不過機戰DD唔得啦,又美其名取消體力制唯有只可以自動冇得skip避免戰力通脹太快
可能 dlc 會出 30.1 30.2 … 30.30 就再出個特別版
又睇到而家網上大堆老屎忽話第x次/F等難玩話而家d機戰幾易玩
又係一大群M
都好過x劇本架啦,而家咩都用次元震,異世界,編劇偷懶左好多,因為呢兩個唔洗點諗參戰作點夾到
上面有人分析話買數碼版全dlc平過實體
但係實體有盒
我覺得好特別好有味道喎
加埋阿寶個句”我最知道點用佢”好有用老拍檔feel
因呀寶都覺得自己戰力過剩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞