《超級機械人大戰30》2021年發售!!! (10) 屌你老母,超限定一秒冇撚哂

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
EXEXBEIN30
結果整左部MK4初形出黎
仲MK4咩
而家已經將刺蝟當做正統後繼機啦
係OG入面兇鳥已經名存實亡
其實普通版再另外買dlc同額外關先貴直接買限定版幾百yen

咁不如睇定d先 如果堆野唔值真係唔應該助長歪風
咁部野係幾型既
其實機戰轉新系統,都可以話係跟返時代。

睇睇隔離歐美X-COM / Gears Tactics 都係半線性故事。

機戰搞半線性故事,係方便之後賣DLC故事/機體。係可以稍微延長每作個壽命 (攤分開發費?)

eg 可能今年出左SRW 30,跟住兩三個月出個DLC加幾部機,出到 三五個DLC,比多個30 plus/definitive edition 大型DLC 改多少少系統(小隊制之類?)+加個真故事結局 +跟住比刷塔 (好似DD咁,fans埋單受落,咪繼續囉)

其實Monster Hunter World 咁成功,“出住先,再慢慢加野”,都成為日本game廠一個方向。
拳機同騎士機
其實睇返ka最近期畫咩會易估d 印象exexbein果時好似同unicorn玩背盾唔差好耐
mhr過份左
loe
機戰dlc 必定唔買 本應包埋既野
屌解要出dlc
開Game 聽歌好笨
有自動打,咁玩來做咩
我講world喳 起碼world 同 iceborne之間既遊戲提升,係值得一個大型dlc。world既完成度,用iceborne睇返轉頭,都好玩,但係有小缺點要改(基地圖太大,冇ssd既朋友要load 太耐)

rise冇玩,唔知。屌細力dd
事實佢好似GGEN咁DLC咪有份
又跌了
但係Story出得幾好玩
好PKM
gf之流
大家會買邊個版本 ? 最哀唔早多幾日出 本身生日拎咗幾日大假
MHR係點
買全dlc個終極版9舊水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞