台灣魔術師「硬幣神技」超能力 美國達人秀全場驚呆

297 回覆
49 Like 6 Dislike
好癲,直頭好似憑空消失一樣
最尾果下應該係有塊細布拉上黎com住啲銀
順便拉埋花瓣出黎
開頭其他三個銀預先放係布下面
佢諗呢個魔術都幾犀利 唔知下次表演咩
次次見到呢d post d人酸個樣就會笑
人地係台上面對住幾千個人完美做一個你要放慢幾倍先睇到所謂破綻既魔術 已經贏撚哂啦

唔係話一定要做到先可以批評 但係無理由咁酸有咩意思 欣賞下咪算囉柒頭
係咪有Albert Tam fans 喺度
人地係台上面對住幾千個人完美做一個你要放慢幾倍先睇到所謂破綻既魔術 已經贏撚哂啦

唔係話一定要做到先可以批評 但係無理由咁酸有咩意思 欣賞下咪算囉柒頭

老老柒柒, 就算話埋俾我聽點做
我都無咁快既手

老老柒柒, 就算話埋俾我聽點做
我都無咁快既手

批評果班根本無諗過一個魔術要練幾耐準備幾多野先做到出黎
有咩問題?
大部份嘅實現化系念能力者都可以做到
有時間就練下凝啦
明明個台仔就好勁
咁都可以比你地講到好似垃圾咁
雖然兩個魔術個本質唔一樣
但呢個娛樂性大d
俾到人感覺:佢真係做得到
而唔係直接俾人睇d coin閃黎閃去,對魔術師嘅期待瞬間幻滅
https://www.youtube.com/watch?v=wtIdUTCrYog

台灣仔係閃完都係有真銀
真銀都係變真花瓣

你講到咁雞
等睇你上去美國表演

咁快起鋼?

個個人對魔術師嘅期待都唔同嫁喎
用左Vantablack 做枱?
張枱同張卡應該最多機關
劉謙好耐之前做過 但堅勁
連登神探 全面進場
,
我覺得閃先震撼喎 第一次睇既話

我都覺
已經唔係魔術 係變左魔法

現場睇可能係既
睇片咁樣閃法似睇剪接多過睇佢變

我都覺

現場睇可能係既

睇落似剪接已經代表佢成功la

我都覺

現場睇可能係既

美國都做假

我都覺

現場睇可能係既

美國都做假

好明顯張枱有古怪,
夠膽就用官方提供果D透明枱

你唔講我仲以為佢係魔法師,唔該哂
youtube有條超慢鏡片睇
睇得出有古怪嘅
但手法無可否認係厲害
youtube有條超慢鏡片睇
睇得出有古怪嘅
但手法無可否認係厲害

其實用超慢鏡去睇已經無咩意思啦
點解呢個年代仲有人睇魔術
我阿婆都知呃神騙鬼,已經唔係娛樂係厭倦

乜你有信過係真
係人都知假啦,所以先要研究佢手法同技巧
你班撚樣欣賞下人都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞