IPO大混戰苦主區(2)

972 回覆
7 Like 4 Dislike
譚仔應該可以玩下喇掛
連續幾隻都係醫療器械
另外諾威健康應該收左皮
呢隻冇得低調啦
D新聞多到
一定好爆
有無人睇得明創勝個分配
pass
譚丸可以賭下莊
有冇人一手朝眼未放
係咪又有隻銀行股
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-09-17/china-boosts-cash-addition-to-soothe-nerves-amid-evergrande-saga?srnd=premium-asia

可能遲早post

China Adds $14 Billion Cash as Evergrande’s Pain Roils Markets

夠唔夠救
無人抽啦, 銀行股本身都唔會大升,太穩定
地區銀行9成垃圾人頭股1個月內冇成交
東莞農商你抽埋我果份啦
香港D三四線內銀完全無成交
要買都唔買呢D啦
一陣連燈仔睇淡又爆升
咪on9
呢隻冇可能
1個月內冇成交
Placing全人頭
唔會有莊家玩呢D
同埋好多都係政府企業黎
海倫司。。。
好心你睇之前D地區銀行股先好講啦...
http://www.etnet.com.hk/www/tc/stocks/industry_detail.php?nature=BNK&subtype=all&sortedcolumn=6
自己睇下0成交同得幾十萬成交果D銀行股
keep到IPO 50%當你贏
都唔係話炒
你咁醒未借margin抽ALL IN囉
牛牛好似有
保誠靜靜地招股
隻隻都最高定價,搵鬼炒
原來 2216 都要 -20%
明日將有兩隻新股上市,不過暗盤價均潛水。東莞農商銀行(9889)招股價為7.92元,耀才暗盤價收報7.6元,較招股價低4.04%,不計手續費每手蝕320元,暗盤最低曾見7.5元。富途的暗盤收市價則報7.54元,亦較招股價低4.8%。東莞農商銀行暗盤於輝立交易場收報7.5元,較招股價跌5%,每手帳蝕420元。

生物科技股創勝集團(6628)招股價為16元,耀才暗盤價收報13.4元,較招股價低16.25%,不計手續費每手蝕1300元,最低曾見12.92元。富途的暗盤收市價則報13.18元,亦較招股價低17.63%。於輝立交易場,創勝暗盤收報13.16元,較招股價低17.8%,每手帳蝕1420元。

連連登仔都唔抽, 暗盤潛水都無人提
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞