[OKNOTOK] Radiohead討論區 (1)

796 回覆
5 Like 2 Dislike

個形容好正

唔知係咪真嘅不過幾好笑

jonny已經去到tune 結他都變首歌

但正常tune 結他呢d事唔駛佢親手做, 有crew架嘛

佢地啲top musician tuning嗰陣鳩彈首歌出嚟好出奇咩

emotionally raw
鳩彈實係raw架

其實鳩彈加返少少節奏已經係一首歌
唔知信和幾時有貨呢
好想快d衝去買
一路聽一路

一路聽一路

有冇跟住跑
一路聽一路

有冇跟住跑

扔埋部手機落地
hmv 幾時有oknotok
好想快啲買

幫襯Whitenoise啦

hmv狗也不屌

點解嘅?

唔講hmv黑唔黑店但white noise/zoo records 呢種水準嘅唱片店愈嚟愈少經營愈嚟愈難應該盡量支持

你講得冇錯,香港開唱片鋪真係好難做,有得幫趁寧願落 white noise 都好過去 hmv,hmv 留返買其它野算。
一路聽一路

有冇跟住跑

扔埋部手機落地

冇俾人追, 反而差d俾兩隻狗追, 好彩有鐵絲網唔係我就gg, 兩隻狗勁兇
一路聽一路

有冇跟住跑

扔埋部手機落地

冇俾人追, 反而差d俾兩隻狗追, 好彩有鐵絲網唔係我就gg, 兩隻狗勁兇

其實係邊樹
一路聽一路

有冇跟住跑

扔埋部手機落地

其實係邊樹

brooklyn NY
一路聽一路

有冇跟住跑

扔埋部手機落地

其實係邊樹

brooklyn NY

而家 Brooklyn 係唔係週街 hipster
一路聽一路

有冇跟住跑

扔埋部手機落地

其實係邊樹

brooklyn NY

而家 Brooklyn 係唔係週街 hipster

係, 個mv周圍都係工廠但唔係太遠嘅williamsburg, greenpoint 以前好複雜, 而家有apple store, whole foods, rough trade records. 好多年輕artists 住嗰度同埋好多indie 音樂場地都喺嗰度
到咗喇嗚啊~~~

到咗喇嗚啊~~~

你就好啦
唔明佢個logical track order

Side A, side B, side C既意思
你個隻係唔係藍色版
你個隻係唔係藍色版

yes

Side A, side B, side C既意思

我嗰個都到左
到左冇機播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞